Egy másnapos sztár a Broadwayn
2014. január 25. írta: redbandita

Egy másnapos sztár a Broadwayn

A nagysikerű vígjáték trilógia főszereplője, Bradley Cooper hamarosan a világot jelentő deszkákon csillogtatja meg tehetségét. A Másnaposok-trilógiában közönségkedvenccé vált, és a Napos oldal-ban kiváló színészi képességeit is bizonyító Bradley megállíthatatlanul száguld a legnagyobb hírességek közé. Legújabb filmjében az Amerikai botrány-ban (16) (American Hustle, hazai bemutató: már a mozikban) mániákus FBI-ügynököt alakít, aki egy szélhámos-zseni (Christian Bale) és barátnője (Amy Adams) segítségével próbál korrupt politikusokat lebuktatni. A különleges hangulatú vígjáték az Oscar-verseny egyik legbiztosabb befutója.

unnamed.jpg@Intercom

Összesen 10 díjra jelölték, és köztük az egyik Bradleyé lehet. De ő nem a köszönőbeszédét próbálja, hanem Az elefántember címszerepét: egy súlyosan deformált, 19. századi angol férfi történetét. A színész egyszer már fellépett ezzel a szereppel 2012-ben egy massachusettsi színházi fesztiválon. Ezúttal is minden speciális kellék vagy segédeszköz nélkül, pusztán játékával jeleníti majd meg a főhős testi hibáit.
Tökéletes testét hamarosan szmokingba bújtatva láthatjuk március 2-án, az Oscar-gálán, ahol talán át is veheti a legjobb férfi mellékszereplőnek járó arany szobrot.

IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr535782934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása