Batmanre várva
2014. január 25. írta: redbandita

Batmanre várva

Batman nem siet, hogy összemérje erejét Supermannel. Az egyelőre még cím nélküli, de máris hatalmazack_snyder_superman_tshirt.jpgs várakozás övezte Warner Bros. szuperprodukció, melyben szembekerül egymással a két hős eredetileg jövő nyáron került volna a mozikba. Ám a héten bejelentették, hogy Zack Snyder rendezése csupán 2016 májusában kerül a nézők elé.

"A történet bonyolult képi világa nem alkotható meg kapkodva" – nyilatkozták a stúdió illetékesei.

Ez az oka annak is, hogy maga a forgatás is kicsit később, csupán az idén nyáron kezdődik. A film számára kijelölt időpontban azonban mégsem maradnak szemkápráztató akció nélkül a mozinézők: 2015 júliusában lesz a premierje az új Pán Péter-kalandnak, melyet a Vágy és vezeklés és a Hanna – Gyilkos természet rendezője, John Wright készít. A film történetét még homály fedi, de az ígéretek alapján nem csak nagyon modern, látványos és izgalmas lesz, hanem a sztori is sok váratlan fordulatot fog tartogatni. A Batman/Superman filmet biztosan az is bonyolítja, hogy nemcsak két hős lesz benne: felbukkan mellettük Wonder Woman is, akit Gal Gadot alakít majd.

IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr485782939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása