Megint zűr van A szürke ötven árnyalata mozi körül
2014. január 23. írta: redbandita

Megint zűr van A szürke ötven árnyalata mozi körül

Minden esély megvan arra, hogy A szürke ötven árnyalata című bestseller filmváltozata (várható premier 2015 február) az évtized egyik legmerészebben erotikus mozija lesz, vagy mégsem?! A kanadai forgatásról ugyanis olyan hírek szivárogtak ki, hogy a stúdió nem örülne, ha a film korhatáros lenne - ez az amerikai besorolás szerint 17 éven aluliaknak nem ajánlott minősítést jelent. Az ilyen korhatáros produkciók jóval kisebb bevételre számíthatnak, mint a kevésbé szigorúan minősített filmek, mert a közönség nagy részét alkotó 17 év alattiak távol maradnának a mozikból. Igen ám, de ha A szürke... nem lesz elég merész, a könyv rajongói csalódni fognak, és akkor meg emiatt nem lesz sikeres a film. Ez komoly dilemma, egyelőre nem is sikerült eldönteni.

sam-taylor-johnson-50-shades-of-grey.jpg

Azt viszont biztosan lehet tudni, hogy a rendező, Sam Taylor-Johnson (képünkön), illetve a két főszereplő, Dakota Johnson és Jamie Dornan nem Disney-filmre szerződtek, ők szeretnének hűek maradni a könyv merész erotikájához. Egyes találgatások szerint végül az lehet majd a megoldás, hogy két verzióban kerül a mozikba a film: lesz egy felnőtteknek való és egy kevésbé korhatáros verzió.

Forrás: UIP-Duna Film

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr375778128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása