Dínók karácsonya
2013. december 21. írta: redbandita

Dínók karácsonya

New Yorkban hóvihar volt múlt vasárnap, de aki igazán moziba akart menni, az nem maradt otthon: a szerencsések a premier előtt nézhették meg a karácsonyi időszak leghatalmasabb filmjét: a Dinoszauruszok – A Föld urai 3D-ben (6) (Walking with Dinosaurs, hazai bemutató: december 19.) című családi animációs kalandfilmet. Az elsősorban 10 év alattiakból álló közönség nemcsak a 70 millió évvel ezelőtti kalandot izgulhatta végig, hanem a vetítés után találkozhatott a filmbéli dínóknak hangot adó sztárokkal: John Leguizamó-val (aki korábban a Jégkorszak őslajhárát is szinkronizálta) és Justin Long-gal (aki Alvin eredeti hangja volt az Alvin és a mókusok-ban). A 3D vetítés után John Leguizamo elmesélte, hogyan találta ki figurája, Alex hangját: amikor megtudta, hogy az ősmadár maradványait eredetileg Mexikóban találták meg, furcsa spanyolos akcentust alakított ki, elkezdett hadarni, és igyekezett még viccesebbre venni a figurát. Justin Long (aki a film főhősének, Pacsinak a hangja) azt mondta, a felvétel volt élete legszórakoztatóbb időszaka.

– Kistermetű ember vagyok, és nagyon élveztem, hogy egy több tonnás figurát szinkronizálhatok. Három hónapon át dolgoztunk. Amikor esténként kijöttem a stúdióból még egy pár percig hatalmasnak éreztem magam. Nem is értettem, hogy a szembejövők miért nem ijednek meg tőlem…

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr905703787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása