Így jártam anyátokkal - How I Met Your Mother 4. évad
2013. november 11. írta: redbandita

Így jártam anyátokkal - How I Met Your Mother 4. évad

Nekem eddig ez az évad tetszett a legjobban, mert Barney jóval többet szerepel, mint korábban. Habár az kicsit furcsa és illúzióromboló, hogy a nagy csábító beleszeret valakibe, de egyelőre nem zavaró, nem nyálas. Remélem, hogy később sem lesz az, bár azt hallottam innentől a sorozat humorfaktora igencsak csökkent. Meglátjuk... Tednek egyelőre nem ismerjük meg a feleségét, de az a bizonyos sárga esernyő megint feltűnik. Ez az évad eredetileg 2008 ősze és 2009 májusa között került adásba, és 24 részből állt.

HIMYM - SEASON 4.jpg

Az évad vendégszereplői:

  • David Henrie - Ted fia
  • Lyndsy Fonseca - Ted lánya
  • Sarah Chalke - Stella
  • Darcy Rose Byrnes - Stella húga
  • Kim Kardashian - saját maga
  • Frances Conroy - Barney anyukája

SPOILER veszély!!!!

Ted Mosby (Josh Radnor)

Ted élete alaposan felbolydul ebben az évadban. Az előző ugye azzal zárult, hogy megkérte Stella kezét, aki persze igent is mondott, de a pár mégsem készül esküvőre. Ugyanis örökölnek egyet a nő húgától, de a körülmények nem éppen megfelelőek, sőt a vendéglistán is akad néhány meg nem hívott vagy nem szívesen látott ember. Nem tudjuk, hogy pontosan mi viszi Stellát erre a döntésre, de végül nem megy hozzá Tedhez, sőt valaki mással távozik.

igy-jartam-anyatokkal-4-evad.jpg

Ha mindez nem volna elég lesúlytó akkor vannak még munkahelyi gondok is. Barney bankja, a Góliát Nemzeti Bank (ahol dolgozik) felkéri Tedet egy épület felhúzására, amivel persze a férfi egy nagy álma teljesülne. Csakhogy a projektet végül lefújják, sőt Ted az állását is elveszíti. Ám ezt annyira talán nem is bánja, mert szeretne önálló vállalkozást indítani, csakhogy váratlan ajánlatot kap.

Eközben persze ismerkedik, randizgat, de egyik hölgy sem a Nagy Ő.

Marshall Eriksen (Jason Segel)

Marshall munkát vállal Barney cégénél, bár ez ellenkezik az elveivel. Végül szerintem egész jól megtalálja a helyét, Barneyval sok mindent együtt csinálnak. Marshall és Lily házassága felhőtlen, már egész megszokták a különélést is, de felmerül a a baba téma...

how-i-met125.jpg

Lily Aldrin (Alyson Hannigan)

Lilyvel ebben az évadban nem sok minden történik, nem is szerepel minden részben hiszen a színésznő, Alyson és férje, Alexis Denisof 2008 októberében jelentették be, hogy kisbabát várnak, a baby 2009 márciusában látta meg a napvilágot, ám a sorozat alkotói nem látták még elérkezettnek az időt, hogy Lily és Marshall gyereket vállaljanak, így a történetbe nem írták bele. Persze azért jónéhány képkockán látni lehet Alyson domborodó hasát, de ez nem annyira zavaró.

Barney nagy titokba avatja be Lilyt, aki egyébként rá nem jellemző módon egész sokáig tudja titkolni is a rábízott információt. Pedig minden vágya, hogy telekürtölhesse a világot vele, hiszen valódi csoda történik: Barney szerelmes lesz.

alyson-hannigan-how-i-met-your-mother-sitcom-4x09-stills-hq-04-1500.jpg

Robin Scherbatsky (Cobie Smulders)

Robin újabb kalandra indul, Japánban kap munkát, amit el is fogad, de Ted esküvőjét ki nem hagyná, így hazajön és marad is, de munkát nem talál. Összeköltözik Teddel, és egyfajta barátság extrákkal kapcsolat alakul ki köztük, leginkább az együttélés miatt viták elkerülésére. Amikor azonban Ted megismeri Barney titkát lezárja az ügyet Robinnal. A lány munkát nem talál hónapokig, így már a kitoloncolás veszélye fenyeget, de végül Barney segítségével állást vállal egy reggel műsorban. Végül Robin előtt is világossá válik Barney titka és meglepően reagál rá.

neil-patrick-harris-how-i-met-your-mother-sitcom-4x12-stills-gq-09.jpg

Barney Stinson (Neil Patrick Harris)

Nagy örömömre Barney nagyon sokat szerepel ebben az évadban. Először is új munkát kap egy bank elnökségi tagja lesz, szerez munkát a cégnél Marshallnak, és egy ideig Tednek is, de még Robin kiadatását is megakadályozza. Mondtam én már korábban is, hogy a szíve mélyén nem is olyan érzéketlen. Az mondjuk számomra csalódás, hogy szerelmes lesz, méghozzá Robinba, akivel ugye az előző évadban kavarodott össze. Közel egy éves titkolózás után hozza a lány tudtára a dolgot, aki végül igent mond, így belevágnak a dologba, csak még ők se tudják, hogy pontosan mibe...

sj_283_4x24-the-leap-7.jpg

Sok idő/epizód megy el ezzel a kínlódással, de azért sok vicces jelenetet is köszönhetünk a Tesónak, emlékeztek erre:

I-Heart-NJ-how-i-met-your-mother-2448340-2560-1703.jpg

De az anyukáját is megismerjük:

himym_s04_ep15_7.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr515620119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.11.11. 11:23:32

ezen az évadon már látszott, hogy fárad a sori.

redbandita 2013.11.12. 13:05:52

@doggfather: nekem ez még tetszett, viszont most járok az ötödik felénél hááát az már egy kicsit gyengécske, sajnos :S
süti beállítások módosítása