X-Faktor 2013. 11. 09. -  Szívtiprók és dívák estéje - A negyedik élő show
2013. november 10. írta: redbandita

X-Faktor 2013. 11. 09. - Szívtiprók és dívák estéje - A negyedik élő show

Túl vagyunk a Magyarországon történelminek számító ötödik élő shown, hiszen kis hazánkban még nem fordult elő olyan, hogy valaki saját akaratából távozzon a versenyből. Bozsek Márk péntek délután távozott és helyét megkapta a múlt héten kiesett By The Way, akiknek konkrétan 24 órája volt a felkészülésre. Még cifrább a történetben, hogy ezen a héten duetteket is előadtak az énekesek, Márk partnere Péterffy Lili lett volna, aki így végül a By The Way-el énekelt egy teljesen másik dalt, mint amire egész héten készült. Ezen kívül megtudtuk, hogy ki lett Dér Heni helyett a Sugarloaf énekese, és meg volt a nagy bejelentés is: 2014-ben is lesz Csillag Születik. Ha lemaradtál a tegnapi produkciókról nálunk megnézheted!

1116265_1384030502_960x721_000000.jpg

Szóval mint a cím is mutatja szívtiprók és dívák éjszakája volt tegnap. Nem tudom, hogy ezért e vagy a nézettség növelése érdekében, de idén minden eddiginél több a dekoltázs és a combvillantás. Kicsit uncsi már...

Tóth Gabi szokásához híven dekoltázst és combot is villantott:

Az első versenyző Péterffy Lili volt, aki hála az égnek elszakadt a konvekcióktól és nem vetkőzött ki önmagából és ez így is van jól, neki nincs erre szüksége. Enélkül is kezd kislányból igazi érett nővé, dívává változni. Alföldi Róbert még a színházba is elvitte, a rendező premierje előtt nem sokkal még Lilivel gyakorolta Cher Welcome To Burlesque című számát.

Aztán Szabó Ádám következett Bereczki Zoltán Szállj című slágerével, amit nagyon rosszul adott vissza. Sokszor szóvá tettem már, hogy nem célszerű Bereczki dalt választani az ilyen tehetségkutatókban, mert Bereczkit lehet szeretni vagy nem szeretni, de a munkássága előtt csak főt hajtani lehet. Köztudott a maximalizmusa és nyilván emiatt dalait nem sokan kb. senki nem tudja úgy visszaadni mint ő maga. A mentoroknak sem tetszett Ádám produkciója.

Csordás Ákos a Kispál és a Borz Csillag vagy fecske című dalának, Lovasi és a Csík zenekar feldolgozott verzióját énekelte. Jól, de az ember (vagy legalábbis én) akaratlanul is Lovasihoz hasonlította az éneket, az előadást és úgy eléggé alulmaradt.

Batánovics Lili ezúttal (a mentora kérésére) visszavett énekhangjából, ami jót is tett a produkciónak. Lili egyébként Anastacia – Left Outside Alone-jával állt a színpadra.

A Fat Phoenix megint egy meglepő feldolgozással készült, méghozzá a Destiny’s Child – Survivor-jének egy teljesen újragondolt verziójával.

Danics Dóra eldöntötte, hogy változtat öltözködési stílusán és a hétköznapokon is megpróbál nőiesebb ruhákat hordani. Dórinak tényleg jól állnak ezek a szép ruhák, most is igazi díva volt, bár ő azért megvillantotta hosszú combjait.

Krasznai Tünde ezen a héten egy igazi világslágerrel készült, Bonnie Tyler – Total Eclipse Of The Heart című dalát énekelte és nem annyira meglepő módon ő is dekoltázst villantott.

A By The Way egy napos felkészülés után meglepően jól szerepelt, ők Bruno Mars – Locked Out Of Heaven című slágerével álltak újra a mentorok elé.

Következtek a duettek, amik nagyon furcsára sikerültek. Elsőkét Batánovics Lili és Szabó Ádám következett Christina Aquilera & Ricky Martin – Nobody Wants to Be Lonely dalával, de még saját mentoraiknak sem igazán tetszett.

Másodikként Danics Dóra és Csordás Ákos énekelt, akik a közös munka során össze is barátkoztak. Jól is álltak egymásnak.

A Fat Phoenix és Tünde jött, amit igaziból kommentálni se tudok, talán Gabi reakciója mindent elárul...

Utolsóként Péterffy Lili és a ByTheWay énekelte James Morrison – Broken Strings Feat. Nelly Furtado és igazából ez volt a legösszeszedettebb, ahhoz képest meg pláne, hogy egy éjszakát gyakoroltak, ráadásul itt öt ember hangját kellett összeegyeztetni.

Az extra produkció a Sugarloaf volt, akik egy színes egyveleggel készültek és megmutatták új énekesnőjüket, aki szintén X-Faktoros, Kubik Petra, aki az azóta már felbomlott Like tagja volt még az előző évadban.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr395622988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása