X-Faktor 2013. 11. 02. -  A negyedik élő show és döntés - A csapatoknak nincs szerencséje
2013. november 04. írta: redbandita

X-Faktor 2013. 11. 02. - A negyedik élő show és döntés - A csapatoknak nincs szerencséje

Kicsit megkésve, de megérkeztem a negyedik élő show összefoglalójával, ami nagyon vegyes képet festett. A mezőny valahogy kezd kettéválni: nagyon jókra és nem túl jókra. Szerintetek ki melyik csoportba tartozik? A könnyebb választás érdekében nézzétek meg a produkciókat.

1114171_1383429582_960x721_000000.jpg@RTL Klub

Az este Batánovics Lili indította Whitney Houston – Queen Of The Night című slágerével, amit jól énekelt, de a stylist kicsit jobban is odafigyelhetne, hogy mit ad Lilire.

Csordás Ákos egy számomra (és néhány barátnőm számára, akikkel egy csajos est keretében néztük a műsort) ismeretlen dallal érkezett, és ez elég merész választás volt tőle vagy a mentorától. A nóta egyébként INXS – Never Tear Us Apart-ja volt.

A ByTheWay a zsűritől ezúttal sok kritikát kapott, főleg a dalt (Imagine Dragons – Radioactive) és a kinézetüket bírálták.

Krasznai Tünde ezúttal egy Pink slágert, a Family Portrait adta elő.

Szabó Ádám megpróbált bekoszosodni, hát nem tudom mennyire sikerült neki Zac Efron – Ladies' Choice című dalával.

A Fat Phoenix az Éjjel Nappal Budapest főcímdalának egy sajátos feldolgozásával érkezett, de a mentoroknak tetszett. Az eredetit Tóth Gabi énekli, aki rá nem jellemző módon szóhoz se jutott a döbbenettől.

Danics Dóra szerintem az est egyik legjobban sikerült produkciójával állt a mentorok elé. Dóri Erma Franklin – Piece Of My Heart-ját énekelte.

Péterffy Lili egy nagyon meglepő produkcióval készült, egy francia dalt (Zaz – Je Veux) hozott, és nagyon jó előadást nyújtott, talán az eddigi legjobbat.

Végül a versenyt Bozsek Márk zárta egy nagyon nagy slágerrel (Color - Féltelek), amivel nem is tudott megbirkózni.

Vasárnap este közös produkcióval indult a műsor:

Az extra produkció az Animal Cannibals volt:

Majd következett az eredményhirdetés, ami meglepő módon zárult:

Sor került a párbajra is, az egyik párbajozó a ByTheWay volt

A másik Csordás Ákos

Végül jött A Döntés:

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr935622267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása