X-Faktor 2013. 10. 26. - Szenvedélyek viharában(?) - A harmadik élő show
2013. október 27. írta: redbandita

X-Faktor 2013. 10. 26. - Szenvedélyek viharában(?) - A harmadik élő show

Már a múlt héten beharangozták, hogy ezen a szombaton minden versenyző valamilyen szerelmes, romantikus, szenvedélyes, érzelmekkel teli dalt fog előadni. Nem mondanám, hogy ez mindenkinek jól állt, nem is hittem el mindenkinek, hogy igazi érzéseket akar átadni. Ti hogy voltatok ezzel?

1112057_1382818306_960x721_000000.jpg@RTL Klub

Ezúttal az estét Szikora Robi egyik zenekara, a Fat Phoenix kezdte, akik ezúttal Kylie Minogue-tól hozták a Can’t Get You Out Of My Head. Szerencsére most senkinek sem volt rózsa a cipőjében, és a zebramintás gatyó is otthon maradt. A fiúk elmondták, hogy sokat szoktak veszekedni, de szerencsére ez a produkción nem látszott, a mentoroknak is tetszett, ami eddig nem sűrűn fordult elő.

A fiúkat Eckert Anikó követte, aki Amy Winehouse Back To Black című talán kevésbé ismert dalát énekelte, szerintem jobban, mint az előző hetekben. A mentorok a műsor elején még nagyon kis lágyszívűek voltak, Anikónak sem mondtak semmi rosszat, de igazán jót se...

Harmadikként Csordás Ákos lépett színpadra, akit nagyon megviselt Tóth Marci múlt heti kiesése, így a hét elején nehezen mentek a próbák, de aztán összeszedte magát és szombat este már jól lenyomta a Fall Out Boy nagy slágerét, a Thanks For The Memories-t, ez azért sokkal jobban ment neki, mint a múlt heti Dirty Dancing betétdal.

Péterffy Lili múlt héten párbajozott, azt reméltem, hogy ez majd kicsit megerősíti őt, de valahogy nem sikerült az eheti produkciója sem, elképzelhető, hogy ma este is párbajozni fog. Lili egyébként a Belmondo Mikorját hozta a mentorok elé, akiket megosztott a produkció, kevés érzelmet találtak Lili előadásában.

Szerintem Bozsek Márk még mindig nem igazán talált magára, már arra gondolok, amikor az egyik válogatón saját dalát énekelte... De talán egy fokkal már jobb volt a produkciója, mint az elmúlt hetekben. Márk elmondta, hogy Alföldi kritikájától fél a legjobban, de a színész/rendező most megdicsérte Márkot, érdekes, hogy Szikorának meg pont ez nem tetszett. A srác egyébként a Kings Of Leon slágerét, a Sex On Fire-t énekelte.

Az eddig vidám oldaláról megismert Batánovics Lili Rihanna egyik komolyabb hangvételű dalával, az Unfaithful-al érkezett és meg is osztotta a mentorokat, akik eddig mindig megdicsérték a lányt. A hangjával most sem volt bajuk, az érzelmeket hiányolták, pedig szerintem az este egyik legjobbja volt.

Lilit Szabó Ádám követte, aki ezúttal a "rosszfiút"(?) hozta elő magából, vagy ahogy ő fogalmazott a kisördögöt. Én elhiszem, hogy Ádám jól énekel, de nekem valahogy olyan műnek tűnt az egész, és egyet értettem Alföldivel, hogy néhol uncsi volt, az én figyelmemet pl. többször elvonták a táncosok (köztük volt egyébként Ádám exe is). A fiú mentora, Gabi is azt mondta, hogy ideje volna már egy picit kiszakadni az apucikicsifia kategóriából, főleg ha egy olyan dalt énekel, mint a Sweet Dreams....

Danics Dóránál múlt héten azt hiányolták a mentorok, hogy nem mutat meg eleget magából, szerintem most egy neki testhez álló dallal jött, legalábbis én elhittem neki. Dóra egy nagy kedvencemet, Márti dalát énekelte az Anna and The Barbies-tól. Gabi és Geszti szerint most volt egy nagy pillanata, amire mindig emlékezni fogunk. Szerintem is így van, olyasmi érzésem volt, mint anno, mikor Veca énekelte a Most múlik pontosant. Nektek?

A Bytheway múlt héten a legjobb volt szerinte, így nagyon érdekelt hogyan próbálják überelni azt. Nem tudták, de így is nagyon jók voltak, a Toto Africa című slágerével. ezek a fiúk bármihez nyúlnak az valahogy új értelmet kap. Jók.

Utolsóként lépett a színpadra Krasznai Tünde, megint egy szomorkás hangvételű dallal (Lana Del Rey - Blue Jeans), és ezúttal a mentorok tetszését sem nyerte el. Túl modorosnak találta pl. Alföldi, de érdekes volt, hogy még Geszti sem túlzottan dicsérte saját versenyzőjét. Lehetséges, hogy ezen a héten Tünde is párbaj elé néz?

Várom a ma esti Döntést...

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr285601371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pingwin · http://pingwin.blog.hu 2013.10.28. 12:31:41

csak 'hogyvoltokon' keresztül követem nyomon a műsort, de így sokkal érdekesebb, és kevésbé fárasztó

redbandita 2013.10.29. 12:07:11

@pingwin: meg reklmámmentes legalább :)
süti beállítások módosítása