Agymenők - The Big Bang Theory 7X06 The Romance Resonance
2013. október 25. írta: redbandita

Agymenők - The Big Bang Theory 7X06 The Romance Resonance

Juj ez a rész valahogy nem volt olyan jó, mint amit vártam pl. a múlt hetihez képest. Most nem annyira a humor vagy a fizika volt a főszerepben, hanem a romantika és ez valahogy nem illik ehhez a sorozathoz. Ettől függetlenül persze nagy kedvenc marad és már most nagyon várom a jövő heti epizódot. Vigyázat! Spolier veszély!

the-big-bang-theory-45998_big.jpg

Az események nagyjából két szálon futnak, az egyik Sheldoné (Jim Parsons) a másik Howardé (Simon Helberg). Utóbbi éppen egyfajta szerenádra készül, mivel ezen a napon randevúzott először Bernadette-el (Melissa Rauch). Ám a dolog mégse sül el valami jól. Egyik se.

rs_49289b38d2ca6269308.jpg

Nagyon úgy fest, hogy Sheldon zsenialitása megint megmutatkozik és felfedez egy új elemet. Ehhez többször akár alfába is lemegy, hogy jól átgondolhassa számításait. Ezzel eléggé kikészíti a körülötte élőket, mondjuk Leonard (Johnny Galecki) talán még örül is neki, hisz legalább addig is csönd van. Mindenki Sheldon nagy eredményét ünnepli, pedig nem kéne...

rs_227f3a5c8e2f1e3e899.jpg

Eközben Wolowitz megakarja lepni imádott nejét, és ír neki egy dalt, a többieket pedig megkéri, hogy szálljanak be: énekléssel, vagy hangszerrel. Elérkezik a nagy este, de valami váratlan történik, így a terv módosul. Penny (Kaley Couco) ezalatt szeretne romantikussá válni és ezúttal ő maga meglepni Leonrad-ot. De ez nehezebben megy neki, mint hinnénk...

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr585599367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása