Agymenők - The Big Bang Theory 7X05 The Workplace Proximity
2013. október 19. írta: redbandita

Agymenők - The Big Bang Theory 7X05 The Workplace Proximity

Annyira, de annyira nehéz kivárni a részek közti egy hetet, és amikor ennyire jó epizódok kerülnek adásba, mint ez a mostani, akkor meg különösen vérzik az ember szíve, hogy be kell érnie ennyivel. Én imádom azokat a részeket, mikor Sheldon és Amy kapcsolata van a középpontban, hiszen ők a kedvenc szereplőim. Vigyázat! Spoiler veszély!

the-big-bang-theory-45998_big.jpg

Amy (Mayim Bialik) új projektbe kezd, méghozzá a fiúk egyetemén. Kezdetben Sheldont nem hogy nem zavarja, de szokásához híven kb. teljesen semleges számára a dolog. Aztán a fiúk (vagy leginkább Howard) elülteti a bogarat a fülébe, hogy ennek bizony sok negatívuma lehet a kapcsolatra nézve. Wolowitz (Simon Helberg) kifejti, hogy őt mennyire zavarná, idegesítené, ha a munkahelyén is Bernadette-el (Melissa Rauch) kellene együtt lennie. Mondjuk van igazság abban, amit mond.

Csakhogy Sheldon ezt a tőle megszokott módon közli az éppen csajos estét tartó lányokkal, és ez persze sem Bernadette-nek, sem Amynek nem tetszik. Amúgy nem tudom miért akadnak ki még mindig Sheldon ilyenfajta megnyilvánulásain, hiszen ezt már megszokhatták volna tőle.

rs_9441c43f128fdb2d8e0.jpg

Bernadette és Howard jól összevesznek, minek következtében a srácnak Raj-nál kell tölteni az éjszakát és azt várja, hogy a feleség kérjen tőle bocsánatot. Sheldon jó darabig rá sem jön, hogy Amy haragszik rá, de aztán az egyetemen még nagyobb galibát csinál, és a lány egyértelműen a tudtára adja érzéseit.

rs_402d7aae848151de2f7.jpg

De vajon Sheldon alkalmas e a bocsánatkérésre? Vagy csak még nagyobb gubancot okoz? Kibékül e Benrie és Howard és ha igen akkor hogyan? természetesen minden kérdésre választ fogtok kapni, ha megnézitek az epizódot és megígérem, hogy senkinek sem fognak csalódást okozni a srácok!

Képek forrása

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr675586444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása