Holnap este érkezik Norman Bates és "kedves" Mama
2013. október 03. írta: Szilvásgombóc

Holnap este érkezik Norman Bates és "kedves" Mama

A Viasat3 maratoni hétvégéjét a sorozatfüggőknek találták ki, mint amilyen én is vagyok. Annyira jó, hogy egyetlen felcsigázó rész után nem kell egy teljes hetet várni a folytatásra, hanem egy hétvége alatt elfogyaszthatunk fél évadot.
A Vikingek után máris itt a következő maraton. Péntek este indul a Bates Motel, amitől meglehetősen sokat várok. Az első 3 nap után kíváncsi vagyok mennyire várom majd a következő hétvégét. Remélem nagyon.

bates_top.jpg@viasta3.hu

Pénteken 21:25-től, szombat és vasárnap pedig egyaránt 21:00-kor indul a borzongás a főszerepben Vera Farmigaval és Freddie Highmoreral, mindkettőjükkel találkozhattunk már a képernyőkön. Freddie gyermekkorában a Charlie és a csokigyárban szerepelt, Vera Farmiga az egyik főszereplője a Démonok között című 2013-as mozinak, illetve az Árva (2009) is az ő nevéhez köthető. Egyik film sem tartozik éppen a könnyű kategóriába az előbbi thriller, míg az utóbbi horror. Bevallom egyik filmet sem láttam, még...

A Viasat3-on látható Bates Motel promo:

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr35549440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása