Agymenők - The Big Bang Theory 7X01 - 7X02
2013. október 02. írta: redbandita

Agymenők - The Big Bang Theory 7X01 - 7X02

Na végre visszakaptam immáron kedvencemmé vált sorozatomat, rögtön neki is ugrottam az Amerikában csütörtök este adásba kerülő részeknek (szerencsére kettő is volt belőle). Az előző évad kicsit lezáratlan maradt, így most ott folytattuk, ahol abbahagytuk. Poénokból szerencsére továbbra sincs hiány, és mintha Wolowitznak új frizurája lenne, vagy nem?! Vigyázat spoiler veszély!

the-big-bang-theory-45998_big.jpg

7X01 The Hofstadter Insuffciency

Leonard (Johnny Galecki) már el is utazott az Északi-tengerhez, Sheldon (Jim Parsons) bármennyire is nem szerette volna ezt. A fiú most is rendkívül rosszul viseli lakótársa hiányát, bár ezt persze semmi pénzért sem ismerné be. Egyenesen rémálmai vannak a dologtól, és szinte folyamatosan Penny (Kaley Cuoco) nyakán lóg. Persze Pennynek is hiányzik a párja, így arra jutnak, hogy ideje felhívni a fiút, ám azzal nem számolnak, ami ebből a beszélgetésből leszűrődik. Mindenesetre megpróbálják az időt hasznosan eltölteni, azaz titkokat árulnak el magukról.

rs_8256793342ab30bd185.jpg

Raj (Kunal Nayar) nem annyira meglepő módon nagyon rosszul viseli idegesítő barátnőjével, Lucyval való szakítását, Howard (Simon Helberg) vigasztalásképpen viszi el egy buliba, hogy ott majd doktoranduszokkal ismerkedjenek, ám Raj egy jóval érettebb nőre veti ki a hálóját. Azt hihetnénk, hogy most, hogy megtört az átok (értsd Raj már tud beszélni a nőkkel) majd könnyebb lesz ismerkedni, de ha azt hinnénk, akkor bizony nagyot tévednénk.

rs_21069e35792038c5eab.jpg

Amy (Mayim Bialik) és Bernadette (Melissa Rauch) eközben egy konferencián vesznek részt, ahol két ismeretlen férfi fel akarja csípni őket.

7X02 The Deception Verification

Az epizód legfontosabb momentuma, hogy Leonard végre hazatér. Ám pontosan ez okozza a galibát is, hiszen néhány nappal előbb érkezik a vártnál, hogy meglepje Pennyt és hogy néhány napot kettesben tölthessenek, mielőtt Sheldon megint ugráltatni kezdi lakótársát. De mint minden titokra előbb vagy utóbb erre is fény kell, hogy derüljön és ahogy azt várhatjuk Sheldon halálosan vérig sértődik és persze végtelenül eltúlozza ezt a pici füllentést.

rs_950725042a9bcde4b61.jpg

A viccesebb részeket ezúttal Raj-nak és Howardnak köszönhetjük, ahogy azt már Enbee is felvetette SSS rovatunkban. Howard ugyanis véletlenül egy picit több ösztrogént visz be a szervezetébe és ennek, hogy úgy mondjam nem várt következményei lesznek. Csak egy dolgot fűznék hozzá: szegény Bernadette.

Képek: http://the-big-bang-theory.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr735538110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása