A beavatott
2013. augusztus 27. írta: enbee

A beavatott

A tavalyi várólistámon szerepelt Veronica Roth A beavatott című könyve, amit jövőre már a moziban is megnézhet az, akinek kedve támad hozzá. Az első hivatalos fotókkal a Comic Conon rukkoltak elő a készítők, mostanra pedig már hivatalos trailerünk is van. Ami ráadásul nekem még tetszik is!

divergent.jpg

A beavatott egy 16 éves lányról, Trisről (Shailene Woodley) szól, aki egy olyan disztópikus világban él, ahol a társadalom öt csoportra oszlik, és bár a gyerekek választhatnak, hogy hová tartozzanak, az osztályok közötti átjárás ritka és kirívó. Tris persze a kivétel, ő a nehéz utat választja, szó szerint beleugrik az ismeretlenbe.

A filmben Tris barátait Zoë Kravitz (Christina), Christian Madsen (Al) és Ben Lloyd-Hughes (Will), a kiképzőket pedig Jai Courtney (Eric) és Theo James (Négyes) alakítják. A beavatottban rajtuk kívül szerepet kapott még Kate Winslet, Ashley Judd, Maggie Q, Ray Stevenson és Mekhi Phifer.

És akkor a trailer:

Illetve még egy kép a conos felhozatalból

divergent_stills.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr245480424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Littlewood · http://mslittlewood.blogspot.hu/ 2013.08.29. 14:09:14

Tényleg jó a trailer! És a főszereplő is!

enbee 2013.09.01. 22:47:51

@Littlewood: Én is így vagyok vele. Tetszik a trailer, tetszenek a főszereplők - kezdek nagyon elpuhulni :)
süti beállítások módosítása