Észlelés - Valós alapokon nyugszik a Universal Channel új drámája
2013. május 03. írta: Szilvásgombóc

Észlelés - Valós alapokon nyugszik a Universal Channel új drámája

A Universal Channel május 5-től új sorozattal nyitja meg új karakter-centrikus irányvonalát. Az Észlelés főszereplője Daniel, akit Pierce Eric McCormac alakít. McCormacet az NBC legendás szitkomjából, a 16 Emmy-díjas Will és Grace-ből ismerhetjük.

eszleles_1.jpg

Pierce a fényes jövő előtt álló ideggyógyász, betegsége miatt egy kis egyetemen tanít, távol attól a hivatástól, amiről álmodott. Mindaddig amíg egy csinos FBI ügynök, Kate Moretti (Rachael Leigh Cook)  fel nem keresi és segítséget nem kér tőle.

eszleles_2.jpg

„Imádom az alapötletet. Az, hogy egy szerepéből kiesett ideggyógyász professzor az FBI-jal együttműködve bűneseteket oldjon meg, nagyon izgalmas. Mert Pierce nem az a tipikus nyomozós sorozatokból ismert főhős, őt a rejtély mozgatja, az, hogy minél gyorsabban összerakja a széthullott puzzle darabkáit. Nem bilincsel meg senkit, nem ő az, aki letartóztatja a gazfickókat, mégis nélkülözhetetlen eleme az Észlelésnek.” – mondta Eric McCormack.

eric_mccormack_2.jpg

„Két oldalról is megvizsgáltuk a történetet. Megkérdeztünk egy, a mentális betegségekre szakosodott, UCLA-s professzort és egy írót is, aki fiatalon hasonló traumán ment keresztül, mint Daniel Pierce. Az élete egy hirtelen jött lelki összeomlás miatt megbicsaklott, még amikor diák volt. Mike Sussmannel, a sorozat készítőjével le is ültünk vele egy ebédre, hogy megtudjuk, milyen érzés az, amikor elveszíti az ember a kontrollt. Nagyon tanulságos volt!” – emlékezett vissza a drámaszéria sztárja a Huffington Post TV-nek adott interjújában.

eszleles_4.jpg

A skizofréniát nagyon gyakran a hajléktalansággal azonosítjuk. Meglátunk egy rossz kinézetű embert motyogva egy bevásárlókocsit tolni és azonnal átmegyünk az utca másik oldalára. Hisz biztosan nekünk fog támadni, olyan veszélyes ábrázata van! A karakterem ezzel szemben egyfajta büszkeségből elzárkózik attól, hogy gyógyszereket szedjen. Olyan, mint egy tűzoltó, aki védőfelszerelés és tömlő nélkül megy be az égő házba és rákiált a lángokra, hogy tűnjenek a szeme elől!” – tette hozzá a színész.

Hír forrása: Red Lemon

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr355263388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása