Harc a szürkeség ellen!
2013. április 25. írta: .loretta

Harc a szürkeség ellen!

Május 3-ig lehet még nevezni a Let’s Colour pályázatára, ahol a három nyertes közösség 1000-1000 négyzetméternyi falfelületén veszik át a színek az uralmat. Tessék szépen fotókat/videókat feltölteni!

dunakeszi.jpg

Kép: 2012-es festés Dunakeszin

2013-ban is pályázhatnak civil szervezetek, közösségek, iskolák, önkormányzatok közösségi tereik megújítására a Let’s Colour Településszépítő Egyesület pályázatán. A pályázat nyílt, a nyertes a kategóriánként a legtöbb szavazatot szerző közösség lesz.

debrecen.jpg

 Kép: 2012-es festés Debrecenben

A Let’s Colour pályázatára 2012-ben ötvennyolc pályázó jelentkezett és összesen közel 170.000 szavazat érkezett a pályázatokra az ország összes megyéjéből. A megvalósításnál ezernél több önkéntes hozott létre színpompás falakat Debrecenben, Gödön, Dunakeszin, Fegyverneken és a budapesti Millenáris Parkban a Let’s Colour Egyesület pályázatán.

 fegyvernek.jpg

Kép: 2012-es festés Fegyverneken

A nyerteseket internetes szavazáson választja ki a közönség: május 6. és május 26. között lehet szavazni a weboldalra feltöltött pályázatokra.

 _IGP2690.jpg

Kép: 2012-es festés Gödön

A nyertesek ezer négyzetmérnyi fal színessé varázslásához szükséges festéket, professzionális designterveket és a festéshez műszaki szakértőt kapnak, valamint az élményt, amely a közös, önkéntes színesítéssel jár. A pályázati kritériumok egyszerűek: a pályázóknak biztosítani kell a helyszínként szolgáló falat, amely egy közösség életében központi szerepet tölt be, és amely nem lehet négy méternél magasabb, hogy hétköznapi emberek is le tudják festeni

 

Let's Colour 2012 videó

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr675245989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása