Adam Sandler él és virul
2013. április 07. írta: redbandita

Adam Sandler él és virul

Azért öröm ezt hallani, mert az interneten újra és újra felbukkan ugyanaz a hír, amely az egyik legviccesebb amerikai színész-író-producer szörnyű svájci snowboard-balesetéről szól. Szerencsére egy szó sem igaz belőle. Sőt: Sandler virgoncabb, mint valaha. Elkészült a Nagyfiúk 2.-vel (Grown Ups 2, hazai bemutató: július) és nemrégiben félig tréfásan azt nyilatkozta, a harmadik részre is készen áll.

Nagyfiuk_2_jelenetfoto.jpgIntercom

Az első részből ismert gyerekkori jó barátok a folytatásban ismét találkoznak: Kevin James, Chris Rock és David Spade természetesen másodszor is vállalta a főszerepet, és jött velük Steve Buscemi valamint Salma Hayek is, de Sandlernek mindez kevés volt. Csatasorba állította Taylor Swift két exét is: Taylor Lautner és Patrick Schwarzenegger is beszállt a közös bolondozásba, sőt, Shaquille O’Neal és Andy Samberg is csatlakozott a csapathoz.

IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr705205359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása