"Kacatot vennék karácsonyra"
2012. december 18. írta: lámadémon

"Kacatot vennék karácsonyra"

box.jpgKling-Kling Dang-Dang Ding-Ding Dong! Az elmúlt vasárnap a harmadik gyertyát is meggyújtottuk az ádventi koszorún és ez sajnos azt jelenti, hogy nemsokára itt van karácsony és ez az utolsó hajrázós hét. Írtunk már saját magunk által elkészíthető csupa szív ajándékokról, de itt most pont egy kicsit másként nézünk a fa alá kerülő meglepetésekre.

Készülődés tekintetében már illene tudnunk mi, lesz az ünnepi menü, és az ajándékokkal is kínos, ha el vagyunk maradva. De, ha még nincs meg mindenkinek az ajándék vagy még ötletünk sincs, akkor utolsó erőnket összegyűjtve kell valami jót összehozni. Elindulhatunk a praktikum vagy a design oldalán, de lehetünk csupán csak viccesek, hogy a másikat megmosolyogtassuk.Vagy csak magunkkal próbáljuk elhitetni, hogy ez aztán a hasznos kis dolog! Mindegyik tárgy kimeríti teljesen a „felesleges” és a „kacat” kategóriáját, de van az a pont ahol elgondolkodik az ember lánya. :)

A konyhai eszközök tárháza végtelen és valóban van az a helyzet, amikor megkönnyíti az életünket, de a legtöbbet elég egyszerű helyettesíteni pl. egy késsel.

pizzavágó.jpg

pite.jpg

Úgy látszik, a mérőedények sokaknak jelentenek kihívást és lehetőségek

 mérőedény_2.jpgmérőedény.jpg

  mérőedény_1.jpgadagoló.jpg

A gyümölcsökkel ezek az eszközök segítenek megküzdeni, de saját tapasztalat hogy a legtöbb ebben az esetben is helyettesíthető egy KÉSSEL.

 

banán szeletelő.jpg     almahámozó.jpg

banánszeletelő.jpgeperszeletelő.jpg

        

És ha tudjuk, hogy a legfontosabb hogy mindig elérhetőek legyünk ez az ajándék egy lépéssel közelebb visz felé. Kijelenthetjük, hogy valóban nehezen szabadulunk a technikai eszközöktől. De, hogy a melltartóból hogyan lehet könnyedén előkapni a telefonunk az számomra nem világos!

csuklóra_tel.jpgtelefon melltaró.jpg


Nőknek:

-Helytakarékosságból

285415695104098140_67lV3nnW_c.jpg

Lustaságból

köröm szárító.jpg

Férfiaknak

sör.jpg

sörnyitó.jpg

Az otthonunkat is feldobhatjuk. Ezzel a, mondjuk nem is tudom minek nevezzem dologgal:

izé.jpg

És a végén egy hagyományos ajándékkal búcsúzom, a klasszikus zokni ajándék karácsonyra kicsit másképp!

szandálzokni.jpg

vicces zokni.jpg

Valahogy így kívánok én Mindenkinek Boldog Békés Karácsonyt!

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr574970619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HUNlac · http://www.boorze.com/hu/felhasznalo_hirdetesei/2fcab/ 2012.12.18. 15:29:26

mondjuk az eperszeletelő, és a narancs hámozó (a képen lime) bejönne!
süti beállítások módosítása