X-Faktor USA - mert így is lehet
2012. november 14. írta: enbee

X-Faktor USA - mert így is lehet

Tudom, igazságtalan az összehasonlítás, én mégis megteszem. Az RTL Klub kistestvérének (aka Cool TV) segítségével nyomon követhetitek az amerikai X-Faktor második évadát, mindössze egy hetes csúsztatással. Ami nem rossz dolog. A magyar verziótól azonban eltér a kinti struktúra, és nem csak abban, hogy az ottani mentorok nem fiúkkal, lányokkal, 28 év felettiekkel és csapatokkal, hanem tinikkel, fiatal felnőttekkel, 25 év felettiekkel és csapatokkal dolgoznak együtt, de bekerült egy plusz kör a mentorok háza és az első, 12-es döntő közé.

x_factor_usa_s2_judges.jpg

A mentorok házából mindenki 4-4 énekest/csoportot juttathatott tovább, ám ezen a bizonyos plusz héten Simon Cowellék vissza is állították a megszokott 3-as felállást. Mindenki, aki a mentorok házából továbbjutott, előadhatott egy dalt, majd pedig újra a saját mentorának kezébe került a sorsa. A csoportjában a két legjobbat mindenki automatikusan tovább juttatta, a két rosszabb versenyzőnek azonban párbajoznia kellett, és a gyengébb indulhatott is haza. Nem kell megijedni, nem fogom mind a 24 dalt betenni ebbe a posztba, csak azt szeretném megmutatni, kik voltak azok, akik már a 12 közé sem kerültek be. Aztán nézzétek meg újra RedBandita posztját a saját legjobb nyolcunkkal.

Elsőként Demi Lovato, a fiatal felnőttek mentora ejtette ki Willie Jones-t:

L.A. Reid a 25 éven felüliek közül David Correy-t küldte haza:

A tinik közül Diamond White búcsúzott elsőként, Britney Spears-nek hála:

Végül pedig Simon Cowell döntött a csapatok sorsáról:

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr524903887

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.11.15. 10:33:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása