The Client List - Ügyféllista (pilot)
2012. november 12. írta: Szilvásgombóc

The Client List - Ügyféllista (pilot)

Szerda este új sorozat startol a TV2 műsorán Jennifer Love Hewitt főszereplésével. 

jennifer-love-hewitt-the-client-list_387x524.jpg

A sorozat egy családanyáról szól, aki nehéz anyagi körülmények között él két gyermekével és a bank el akarja árverezni a házukat. Így az anyának nincs más választása minthogy munkát vállaljon. Végzettségének megfelelően egy masszőr szalonban helyezkedik el. De sajnos hamar rá kell döbbennie, hogy kuncsaftjai nem éppen egy kellemes hátmasszázst várnak el tőle. 

Szereplő gárda: 

Riley Parks - Jennifer love Hewitt

Többek között láthattuk a Tudom mit tettél tavaly nyáron és a Garfield filmekben, illetve a sikeres Szellemekkel suttogó című sorozatban is.

clientlist-jlh-castbio-big.jpg@Lifetime

Evan Parks - Colin Egglesfield

Ő alakítja Riley férjének testvérét, láthattuk például a Szerelem kölcsönbe, Duplán az igazi és A rettegés 12 napja című filmekben.

clientlist-colin-castbio-big.jpg@Lifetime

Linette Montgomery - Cybill Shepherd 

Riley anyukája. Golden Globe díjat kapott Az utolsó moziellőadás című filmben nyújtott alakításáért, illetve szerepelt az Átkozott szerencse és a Hallgass a szívedre című filmekben is.

clientlist-cybillshephard-castbio-big.jpg@Lifetime

Georgia Cummings - Loretta Devine

A Sugar Land-i szalon vezetője. Loretta alakítja a Grace Klinkában Adele Wőnök feleségét, továbbá szerepelt a Békés családi tűzfészek és a Kinek a papné című filmekben is. 

MV5BMTU3NjAyMDc2OF5BMl5BanBnXkFtZTcwNTU3MDMzMg@@._V1._SX214_CR0,0,214,314_.jpg@imdb

A videóban Jennifer Love Hewitt mesél a sorozatról:

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr264903413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása