Melyik James Bond, mennyit?
2012. november 02. írta: redbandita

Melyik James Bond, mennyit?

Nemrégiben találkoztam ezzel a kis táblázattal és várva vártam az alkalmat, hogy Nektek is megmutathassam. Mi más lehetne erre alkalmasabb, mint a James Bon hét. Ezen a kis statisztikán azt lehet látni, hogy az elmúlt 50 év 007-es ügynökei miből mennyit fogyasztottak el, például: vodka-martini, nők, vagy éppen emberi élet. A színészekről egyébként bővebben is olvashattok Lámadémon cikkében itt.

james_bond_statok.jpg

A kép egyértelmű, de azért néhány kis kommentet hozzáfűznék. Pierce Brosnan követte el a legtöbb gyilkosságot, bár tegyük hozzá, hogy Daniel Craig titkosügynöki karrierje még nem ért véget, így még behozhatja elődeit. Timothy Dalton volt a legkíméletesebb, hiszen csak hat életet oltott ki és ezzel fej-fej mellett halad George Lazenby-vel, aki egyébként csak egy filmben szerepelt.
Női szívek összetörésében Brosnan, Sean Connery és Roger Moore nagyjából egyenlő, egy hajszállal előzi meg őket Lazenby, Craig pedig eléggé le van maradva. Ennek oka vélhetően az, hogy szinte mindig részeg :) Már mint olyan értelemben, hogy vezeti a vodka-martinik elfogyasztásának számát. A többiek ebben eléggé le vannak maradva, Timothy Dalton és Brosnan követi a legújabb Bondot. Meglátjuk, hogy a következő években Craig, hogyan alakítja a statisztikákat.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr14885949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása