Marconák a gengszterek ellen
2012. október 29. írta: redbandita

Marconák a gengszterek ellen

A Gengszterosztag (16E) (Gangster Squad, hazai bemutató: 2013 januárja) Amerika legmarconább férfiairól szól. Arról a különleges egységről, melynek válogatott tagjait a Los Angelest elfoglaló gengszterek ellen vetették be. A filmbeli csapat főnökét Josh Brolin alakítja, de az osztag legmarconábbja kétség kívül Robert Patrick.

– Könnyű marconának lennem – nyilatkozta a színész, akinek barázdált arcát a Terminátor 2.-ben vagy A nyughatatlan-ban is megcsodálhattuk. – Félig ír vagyok, félig skót. Nekünk vérünkben van a küzdés és a kudarc. Még akkor is, ha az őseim már az 1600-as években az Újvilágba vándoroltak: szerintem, mindaz, amit eljátszom, a génjeimben van. Sok kemény, harcias, arcrezzenés nélkül szenvedő és gyilkoló figurát játszattak már velem, de ezt a gengsztergyilkos zsarut érzem a legközelebb magamhoz. Ő tényleg olyan, mint én vagyok. Talán, mert olyan emberi…

A gengszterosztagnak hat tagja van: Josh Brolin mellet Ryan Gosling, Giovanni Ribisi, Michael Pena és Anthony Mackie játssza Nick Nolte törvényt nem tisztelő zsaruit. Ahogy Patrick magyarázza: „mi vagyunk a kemény fickók, és Emma Stone-tól szexi az egész.”

Forrás: IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr634873230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása