Luxusdoki rendel a Universal Channel-en
2012. augusztus 28. írta: redbandita

Luxusdoki rendel a Universal Channel-en

Senki sem szereti a betegséget, de ha már adott a baj, akkor még rosszabb, ha az ember órákig vár egy kórházi rendelő előtt és orvosa a sokadik munkaóra után nem épp a megfelelő figyelemmel és kedvességgel fordul felé. Persze vannak olyan emberek, az elit tagjai, akiknek ezzel a problémával sosem kell szembe nézniük. Ők egyszerűen házhoz hívják a legjobb szakembert. A Universal Channel nézői bepillanthatnak egy ilyen Luxusdoki mindennapjaiba. Szeptember 4-től a második évaddal folytatódik Hank Lawson története.

luxusdoki_1.JPG

A feketelistára kerülő fiatal orvos, Hank Lawson egy pillanat alatt veszíti el jól menő New York-i állását és gyönyörű barátnője is szakít vele. A doktor azonban nem adja fel, az előkelő Hampton-ba költözik és a felső tízezer magánorvosaként építi újra karrierét. Persze nem minden történik úgy, ahogy azt Hank megálmodta. Amikor a helyi kórház ügyintézője megkéri őt, hogy kezelje a város kevésbé szerencsés tagjait is, Lawson két tűz közé kerül: tegyen jót mással vagy a saját maga boldogulása legyen az első. E mellett persze számos fordulat várható az új évad epizódjaiban, amelyeket dupla dózisban kap meg a Universal Channel nézőközönsége.

A tengerentúlon átlagosan több, mint 5 és fél millió nézőt képernyő elé ültet a Luxusdoki egy-egy epizódja, amelyből már a negyedik szériát is berendelte a forgalmazó, így bőven van utánpótlás a rajongók számára. Attól pedig senkinek nem kell tartania, hogy az orvosi szakszavak és kezelések kerülnek előtérbe. Hiszen a Luxusdokiban is a fő hangsúly főhőseink magánéletének alakulásán van. Bonyodalmak pedig bőven akadnak egy jól kereső orvos életében is, legyen szó az öccsével való viszonyáról vagy éppen a nőkről.

Szeptember 4-től minden kedden 21:20-tól dupla részekkel

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr654738115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása