Life Unexpected - Derült égből család (109-110.)
2012. augusztus 25. írta: Szilvásgombóc

Life Unexpected - Derült égből család (109-110.)

Cate és Ryan vajon tovább hadakoznak? Lux megbékél az anyjával? A "kissé" zűrös család élete tovább folytatódik.

S1-life-unexpected.jpg

109. rész

Elérkezett a téli bál ideje és Jones elhívja Luxot. Cate és Baze lázba jönnek, ki a ruhák, ki egy múltbéli esemény (Lux fogantatása) miatt. Matt is lázban van, elhívja Catet a sulibálra, pontosabban felügyelőnek a sulibálra. Baze azon van, hogy megóvja Luxot és igen kínos módon akarja felvilágosítani. Ehhez pedig Abbyt hívja segítségül, rendkívül kínos. Főleg, hogy Bug épp az ágy mögött kuksol hiányos öltözékben és mindent hall.

A bál egészen jól indul, ameddig Lux szülei fel nem bukkannak... a folytatást pedig már ismerjük. Cate és Baze visszarepülnek az időben és felszakadnak a régi sebek. De talán pont ez kell ahhoz, hogy anya-lánya kicsit összemelegedjenek. Végül Lux és Cate bálja is jó véget ér és ki tudja Abby is megkapja, amit akar.

110. rész

Lux és Bug között rendeződni látszanak a dolgok, Catenek és Ryannek is vannak villanásaik (élő adásban), Baze pedig még mindig Abbyvel kavar. Catet telefonon értesítik, hogy egyetlen gyermeke a rendőrségen van, mert megsértette a takarodó rendeletet. Ennek nagyon súlyos következményei lehetnek, úgyhogy Cate foggal körömmel igyekszik és ezért olyan ígéreteket tesz, amiket nem tud betartani. Baze munkát ad Bugnak a bárban, és minden erejével azon van, hogy szakítson Abbyvel. Aztán persze porig rombolják. Az értékelésen múlik minden, és valljuk be, nem áll túl jól a szénájuk.

Clipboard02.jpg

Cate és Baze előtt megcsillan a remény, hogy tényleg igazi család legyenek. :) Ám Cate kétségbe esetten igyekszik, hogy Lux megbocsásson neki, Ryantől kér segítséget, hogy valóra válthassa lánya és önmaga legnagyobb álmát, a családot. A családjukat. A nagy igyekezetéért többet is kap, mint remélt.

Clipboard01.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr954721674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása