Salma Hayek kitiltotta kislányát a Savages (Vadállatok) forgatásáról
2012. június 27. írta: redbandita

Salma Hayek kitiltotta kislányát a Savages (Vadállatok) forgatásáról

Amikor Salma Hayek forgat, megszokott látvány, hogy kislánya, Valentina ott ücsörög a rendező monitorja mellett, és élvezi a nagy felfordulást, ami a filmkészítéssel jár. A színésznő legújabb filmje, a Vadállatok (hazai premier:2012 október)forgatásán azonban nem lehetett ott a majdnem ötéves kislány. – Úgy gondoltam, nem tenne jót neki, ha egész nap olyan színészeket látna, akik nyakig véresen ütik-verik egymást – magyarázza Salma. – Még soha nem dolgoztam olyan brutális filmben, mint ez. A másik ok, amiért Valentina nem jöhetett el, a rendező személye volt. Nem hiszem, hogy Oliver Stone boldog lett volna, ha a kislányom ott lábatlankodik körülötte. Valentina ráadásul az utóbbi időben rászokott, hogy megkéri a rendezőt: hadd mondhassa ő a felvétel kezdetén, hogy „tessék!”. El tudom képzelni, hova küldte volna őt Oliver, ha Valentina neki is előáll ezzel a kéréssel...

salmahayek-savages.jpeg

A békés kaliforniai kendertermelők és a mexikói drogkartell véres összecsapásáról szóló Vadállatokat így jellemzi az egyik főszereplő, Taylor Kitsch: – Ez a film könyörtelenül pofán veri a nézőt, és amikor sírva összecsuklik, még hirtelen belerúg hátulról. Jó szórakozást!

Hír forrása: UIP Duna

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr584607351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása