Csillag Születik '12 - Az utolsó élő show
2012. június 03. írta: enbee

Csillag Születik '12 - Az utolsó élő show

Egyszer minden sorozatnak vége szakad - még a Csillag születiknek is. A három versenyben maradott két lehetőséget kapott a nézői szimpátia elnyerésére/megerősítésére, a zsűri szavazása ez alkalommal csak tiszteletbeli volt. A műsoridőt meglehetősen sok "sztárfellépővel" töltötte ki az RTL, de jó szokásomhoz híven erről videót nem posztolok. Bocsi a rajongóktól.

Mészáros János Elek szóló...

... és duett.

Quantum XXL "szóló"...

... és "duett".

Szirota Jennifer szóló...

... és duett.

Az utolsó adásban a nézők szava volt a döntő, de a zsűri véleményét ennek ellenére is kikérte a ruhát cserélgető Lilu-Nóri páros. Semmit nem nyomott tehát a latba, de azért elárulom, hogy a zsűri pontszámai alapján ismét a Quantum XXL volt a legjobb, méghozzá nem is kevéssel. A fiúkat a szavazók viszont valamiért nem nagyon kedvelik, hiszen volt már olyan is az egyik korábbi körben, hogy a pontozás megnyerése után majdnem kipottyantak... Mennyi esélyük volt így a finálé megnyerésére?

Gratulálunk a nyertesnek, és az összes Mészáros János Elek rajongónak, hiszen csak sikerült együtt megnyerniük az idei Csillag születiket. Érdeklődve várjuk a folytatást!

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr864563378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása