Csillag Születik '12 - 2. élő show
2012. április 29. írta: enbee

Csillag Születik '12 - 2. élő show

Az előző héten még tizenketten volta, most már csak tízen. Nem olyan nagy változás, de valahogy mégis kevesebbnek tűnnek. Na nem mintha nem lenne az idei kiscsillagok között olyan, aki nélkül nem tudnám leélni az életem hátralevő részét, de azért szemmel láthatóan fogyatkoznak, és ez marad is így még jó darabig. Kik lesznek az e heti kiesők?

Babos Richárd és Dósa Krisztián

In Diretta

Juhász Marci

Mészáros János Elek

Molnár József és Vízi Imre

Németh Zoltán "plaZma"

Negyela Bernadett

Quantum XXL

Szirota Jennifer

The Immigrants

A legkevesebb szavazatot Negyela Bernadett és a Molnár József - Vízi Imre duó kapta, így jövő héten már nélkülük folytatódik a Csillag Születik. Az én szimpátia szavazásomon Negyela Bernadett ebben a körben még egészen biztosan bent maradt volna, de ha jól sejtem, akkor a zsűri sem feltétlenül értett egyet a nézőkkel. Tőlük a legkevesebb pontot valóban Molnár Józsefék kapták (22 pont), de a második helyet Juhász Marcinak és az In Direttának sikerült megszereznie holtversenyben (24-24 pont). Az este legmagasabb pontszámát a Quantum XXL kapta, szám szerint harmincötöt (Puzsértól 8-at!) - az ő Optimus Prime fantázianévre hallgató koreográfiájukat szeretném küldeni az ugyan erre a névre hallgató kutyusnak, Opinak :]

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr214479307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása