Csillag Születik '12 - 1. élő show
2012. április 22. írta: enbee

Csillag Születik '12 - 1. élő show

Az első élő adásba 12 produkció jutott be, de a zsűri pontozása, illetve a nézői szavazatok összesítése után két kiesőt is hirdettek a műsorvezetők, így a jövő heti fellépők száma tízre csökkent. A tovább gombra kattintva megnézhetitek, ki milyen produkcióval rukkolt elő a szombat esti műsorban.

Babos Richárd és Dósa Krisztián

In Diretta

Juhász Marci

Kővári Máté

Latin Carneval

Mészáros János Elek

Molnár József és Vízi Imre

Németh Zoltán "plaZma"

Negyela Bernadett

Quantum XXL

Szirota Jennifer

The Immigrants

A két kieső Kővári Máté és a Latin Carneval volt, így velük jövő héten már nem találkozhatunk. A táncosok, és Máté is egyébként az általuk választott műfajnak tudta be a kiesését, mondván az énekes produkciók mellett ők labdába sem rúghatnak. Ezzel mondjuk nem értek teljesen egyet (főleg nem a nyújtott teljesítmények alapján), de az tény, hogy a Csillag Születikbe nem engednék énekeseket jelentkezni, hiszen nekik ott van a Megasztár meg az X-Faktor... Megemlékeznék még gyorsan a prügyi fiúkról is, akik CSISZ-es villám interjújuk alapján nem igazán értették meg sem Puzsér Robi kritikájának lényegét, sem pedig azt, hogy miről szólt az általuk választott dal. Vagy csak nagyon izgultak/zavarban voltak?

Lenne még kettő kisebb megjegyzésem:

  1. Ha plaZmát összeboronálják Szirota Jenniferrel, akkor nem posztolok tovább a műsorról (jaj de nagy visszatartó erő lesz ez)
  2. Pokorny Lia nagyonnagyonnagyon csini volt!

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr74466865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása