Született feleségek - Desperate Housewives 8X08 Vészharang dal (Suspicion Song)
2012. április 19. írta: redbandita

Született feleségek - Desperate Housewives 8X08 Vészharang dal (Suspicion Song)

Többször írtam már Nektek, hogy a Született feleségek alkotói beígérték, hogy ez az utolsó, nyolcadik évad lesz az eddigi legizgalmasabb. Azt hiszem ez egyértelmű minden néző számára, aki hétről hétre végig izgulja a Lila Akác köz lakóinak sorsát, hiszen a feleségek (barátnők?) nyaka körül egyre inkább szorul a hurok. Vajon úgy ér véget a sorozat, hogy mindannyian börtönbe kerülnek!? Na ezt azért nem tudom elképzelni. Ti igen?

Talán nem is érdemes ennyire előre találgatni, hiszen még az évad közepén sem járunk. Az előző rész azzal zárult, hogy az öröknek hitt barátságok ingoványos talajra lépnek, és a hazugságok / titkolózások miatt nagyon úgy fest, hogy Bree, Gaby, Lynette és Susan kapcsolata sosem lesz már a régi.

Susan (Teri Hatcher) még az előző epizódban (szó szerint) kifestette magából a szomorúságát, félelmét. A képet beviszi a tanfolyamra is, Andre-nak nagyon tetszik a festmény és amikor az órát meglátogatja egy híres műkereskedő, akkor neki is megtetszik a mű. Olyannyira, hogy megakarja vásárolni, hogy kiállíthassa a galériájában. Susan azonban nem akarja ezt, hiszen a kép teljes mértékben bemutatja a bűntényt, amit barátnőivel követtek el. A kép azonban mégis kikerül, és bárki szemügyre veheti. Susan kénytelen egykori legjobb barátnői segítségét kérni, de talán már késő...

A képet ugyanis szemügyre veszi a Breet (Marcia Cross) egyre inkább sakkban tartó nyomozó, Chuck. Aki felismerni véli a festményben a feleségek mását, és úgy véli, hogy a hulla pedig az az eltűnt személy, aki néhány héttel korábban feltűnt Széplakon. Mivel Bree nem számol be barátnőinek Chuck magánnyomozásáról, így mostmár senki sem beszél senkivel és mindenki Bree-t hibáztatja, aki ismét a pohár fenekére néz.

Nem ő az egyetlen, aki alkoholba folytja bánatát. Carlos is egyre többször kerül vagy keveredik részegen és/vagy másnaposan haza, amit Gaby (Eva Longoria) egyre nehezebben tűr el neki. Mindenképp pontot akar tenni az ügy végére, így elhatározza, hogy helyettesíteni fogja a cégnél. Ám ez nem megy olyan könnyen, ráadásul megbízik egy alkalmazottban, akiben nagyon nem kellene és ez majdnem az egyik legnagyobb ügyfél elvesztésébe kerül.

Eközben Lynette-nek (Felicity Huffman) éppen most van vagy inkább lenne a 22. házassági évfordulója, amit most először tölt Tom nélkül. Amikor azonban virágcsokor érkezik, akkor Lynette esélyt lát férje visszaszerzésére és akcióba lép, ám ez a lehető legrosszabbul sül el...

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr34460781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása