Befuccsolt a Befutó
2012. március 14. írta: enbee

Befuccsolt a Befutó

Alig pár rész ment még csak le itthon az HBO új, Dustin Hoffmann és Nick Nolte nevével fémjelzett saját gyártású sorozatából, a Befutóból, máris úgy tűnik, hogy a csatorna megszünteti a produkciót. Hogy miért?

A csatornáknál a nézettség az úr, és a rajongói megmozdulások bár lehet, hogy ötletesek (mint például a Jericho, a Flash Forward és a Veronica Mars esetében), de ritkán eredményesek. A Befutó ebből a szempontból azért érdekes, mert itt nem megmenteni akarták a sorozatot, hanem épen hogy beszüntetni, és nem a rajongók akcióztak, hanem az állatvédők (PETA), ami egy lóversenyekről szóló program esetében igencsak figyelem felkeltő. Hozzá teszem gyorsan a "jogos" jelzőt is, hiszen csütörtökön, a második évad forgatása közben már a harmadik ló sérült meg úgy, hogy aztán el kelljen altatni. Azt hiszem, ilyen történések után az HBO-nak nem is nagyon volt más választása, mint bejelenteni a cancelt: a feladat a producerekre, David Milch-re és Michael Mannra hárult.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr404318535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása