One Tree Hill 905-906
2012. február 23. írta: enbee

One Tree Hill 905-906

Elég izgin lett vége az előző résznek: Clay önként bevonult egy szanatóriumba, Nathan pedig köddé vált. Első blikkre úgy tűnik, ez utóbbi fogja jobban felkavarni az álló vizet, de hát a sorozatok világában soha semmit nem vehetünk készpénznek.

Kezdjük a kevésbé zűrösökkel. Chase szép kis szerelmi háromszögbe keveredett Chris Kellerrel, és az ő kis bajkeverő Tara nőszemélyével... Chase már éppen azon van, hogy mindent helyre hoz, de Keller bekavar Chuckkal, úgyhogy Chase is bedurvul, és folytatja a dolgot Chris nőjével. A romba az után robban, hogy Brooke elmondja Chrisnek, hogy Tara Chase-szel is megosztja az ágyát... Persze a fiúk ezt a maguk módján intézik el: együtt mennek a vetkőzős bárba, és Chase-nek kell állnia a számlát. Tara meg szívhatja a fogát, mert könnyen lehet, hogy mindkét pasit bebukta, és így csak a kávézója marad neki. Bár lehet, hogy az sem sokáig, mert Chris bosszúból Karen kávézójában lép fel, ami igazi vendégmágnesnek bizonyult.

A pszichológus véleménye szerint Clay-nek az a baja, hogy saját maga előtt is titokban akar tartani valami nagyon csúnya-csúnya dolgot, és ha sikerülne rájönni, hogy mi az, és Clay szembe tudna vele nézni, akkor ez az alvási rendellenesség izé is megszűnne nála. Clay viszont úgy van ezzel, hogy ha valami olyan durva, hogy még saját maga elől is titkolja, akkor ugyan miért akarna újra emlékezni rá? Szerencsére a bejelentkezést követő 24 órán belül nem hagyhatja el az intézetet, így van ideje megismerkedni Logannel, akivel össze is barátkozik. A kisfiú elveszítette a szüleit, és azóta folyton ki-be jár az intézetbe - bár hozzá tenném, hogy azt nem tudjuk, hogy mi baja van. Egyelőre. Mouth meglátogatja Clay-t, és elmeséli neki, hogy Nate hivatalosan is eltűnt. Ettől persze Clay egyből összepakol, hogy lelépjen, de megint felül kerekedik rajta a másik énje, és pont ebben az állapotban talál rá Quinn. A lány visszaviszi Clay-t, aki úgy dönt, hogy marad az intézetben, mert meg akar gyógyulni. Meg persze ott van Logan is, akit rosszul esne magára hagynia.

Na és akkor Nate. Haley kideríti, hogy a férje fent volt a megbeszélt gépen, ami időben le is szállt, csak amint tudjuk, a pasi haza már nem érkezett meg. Haley-nek persze egyből Dan lesz gyanús, nem is ok nélkül... Rendőröket küld az apósára, akik ki is hallgatják a férfit, de nem tartják bent. Dan nem maradhat a Scott házban, ezért kibéreli Julian-től a stúdióját, és ott állítja fel a központját. Elkezd listát írni azokról, akik a fián keresztül akarhatnak bosszút állni rajta, és az első nevet a listán meg is látogatja az önkéntes segítőjével, Juliannal, de nem jutnak semmire. Mouth is beállít, akit Quinn irányított Danhez. Marvin egy egészen új irányba tereli a magán nyomozást, amit egy üzenetre alapoz, mely szerint Nate elhagyja a járt utat. A lényeg, hogy az edzőtáborok helyett Nate kelet-európai játékosokat figyelt meg, akiknek a karrierjét bűnözők tartják kézben, és ezzel Nate komoly bajba keverhette magát. Dan neki is áll, hogy ezt a szálat felgöngyölítse.

Úgy tűnik, hogy Mouth-nak van igaza. Nate-et pontosan e miatt rabolták el, és azért van csak életben, mert a fogva tartói a főnökük hívására várnak. Ha megcsörren a telefon, Nate-et ki kell végezniük. Apuci persze próbálja rávenni a rossz fiúkat, hogy ha váltságdíjat kérnek érte a családjától, akkor sokkal többet kereshetnek rajta, és úgy tűnik, működik is a terve, mert a hívás már befutott, de ő még mindig életben van. Azonban félre is kalkulálta kicsit a dolgokat Nate, mert a gonosz bácsik nem Scotték ügyvédjétől kérnek hatalmas adag pénzt, hanem a saját főnöküknél nyomták feljebb a munkadíjukat. Nagyon úgy tűnik, hogy Nate kivégzése csak idő kérdése...

A következő rész tartalmából:

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr514174342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása