One Tree Hill 903-904
2012. február 19. írta: enbee

One Tree Hill 903-904

Tree Hillben nem sok nyugalomra számíthatunk mostanában, hiszen van nekünk egy valamiben sántikáló Danünk, egy turnézni készülő, éppen vallomást kapott Alexünk, és egy alvajáró Clay-ünk. Lehet tippelni, ki fogja okozni a legnagyobb galibát?

Karen kávézója éppen hogy újra nyitott, és máris bajban van. Lelépett a szakács, és (vééééletlenül) egy új kávézó kezdte meg a működését pont Haley és Brooke üzlete mellett... Mivel Brooke apuval golfozik, hogy befektetőket szerezhessen az új cégének, ezért Mrs. Scottra marad a szakács nélküli kávézó. Szükség megoldásként Chris Kellert állítja Haley be a konyhába, de fogalmazzunk úgy, hogy ez a felállás nem működik valami jól :]

Szóval, a sikoltozó Chris Kellert nem meglepő módon Dan váltja a lapátok mögött. Bölcs döntés? Nem biztos... Nate örülni fog neki? Hát tutira nem! Azért nyugi, Dan Karen kávézójának konyhájában - ez csak egy átmeneti állapot. És nem azért, mert a vendégek háborognak miatta, hanem mert Karen (kávézója) és Dan nem éppen összeegyeztethető.

Quinn is nehéz helyzetben van, akár csak a nővére. Nem munka, hanem pasi gondjai vannak. Clay ugyanis nem hogy nem szedi, de ki sem váltotta a gyógyszerét, ennek ellenére azt mondja Quinnek, hogy minden a legnagyobb rendben. Ez persze csak olaj a tűzre Quinn szemében, aki így átmegy egy picit pszicho-barátnőbe, és nyomkövetőt tesz a pasija telefonjára, valamint teleobjektívvel a kezében követi az alvajárót. Clay annak rendje és módja szerint le is bukik, hogy drogot vesz, Quinn szembesíti a tettével, majd kiderül, hogy a fájdalomcsillapítókat Clay a lövöldözés óta szedi. Oké, hát ez is csak egy újabb hazugság, mert Dan szigorú fellépésének köszönhetően kiderül, hogy Clay már nappal is "alva jár", és egy ilyen homály utazás alkalmával vette a drogokat. Férfi logikája szerint pedig egyszerűbb volt drogosnak vallania magát, mint elárulnia az igazságot. Most azonban, hogy kibújt a szög a zsákból, Clay végre orvosi segítséget kér, és bentlakó lesz egy intézetben.

Millie és a műsor producere annyira óvatoskodott Mouth körül az elmúlt hetekben, hogy a nagy kirobbanás tényleg elkerülhetetlenné vált. Az mondjuk szerencsétlen körülmény, hogy Millie pont élő adásban dagizta le a párját, de talán-talán Mouth észbe kap, és elkezd jobban oda figyelni az étrendjére, és ez által az egészségére is. Meg is történik a "csoda", de amint nincs senki, aki figyelne Mouth-ra, a fiú eszét legyőzi a szíve, és tovább folytatja az evést.

A többi férfi szereplőhöz hasonlóan Julian és Chase is nehéz helyzetbe kerül. Julian Davis-t felejti az autóban, akit a tűzoltók és a mentők szabadítanak ki (nyugi, a fiúcskának nem lett semmi baja!), Chase pedig egy Chris Kelleres tivornya után egy szőke lány mellett ébred, akiről másnap kiderül, hogy Chris barátnője... Hogy neccesebb legyen a helyzet, nem-Alex, polgári nevén Tara a tulajdonosa a Karen kávézójának szomszédságában nyílt konkurenciának!

A következő rész tartalmából (amit az előzetes alapján kicsit félek megnézni :S):

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr84123559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása