Ha szívesen lennél stylist...
2012. január 30. írta: redbandita

Ha szívesen lennél stylist...

2012 februárban államilag elismert, felnőttképzési FAT akkreditált stylist alapképzés indul a Werk Akadémián! Az iskola egyik sikerágazata a stylist-képzés. A divatvilág kreatív operátorait a szakma elismert képviselői – többek között Lakatos Márk, Lang Szonja, Sipos Zsolt – készítik fel.

A Werk hat éve alatt végzett tehetséges stylistok ma már a szakma sikeres szereplői, magazinok, televíziós műsorok, divatbemutatók, fotósok, enteriőr-tervezők, esemény-szervezők, image-alkotók munkatársai. Ma már mindenhol ott vannak a werkes gyakornokok: divatbemutatókon, fotózásokon, fashion eseményeken. Több egykori werkes neve ott szerepel a divatlapok kreditjein.
Korábban stylisthoz fordulni amolyan "úri passziónak" számított, ma azonban már a hétköznapi emberek is megújulni vágynak. A stylist akár olyan fontos feladatot is betölthet, mint egy jó pszichológus vagy egy life-coach.
A Werk Akadémia stylistjai közreműködnek a Werk Film Akadémia alkotásaiban, így szerezve tapasztalatot a filmes styling területén.
A képzés 1 (alapozó) + 1 (haladó) éves. A szakmában való elhelyezkedéshez már az első év is elegendő lehet, a második évben azonban további munkakapcsolatok, gyakorlatok segítik a hallgatókat, hogy az alapozó év során megszerzett tudást elmélyítsék, s saját portfóliót készítve még nagyobb eséllyel hódíthassák meg a divatszakmát.
A 2012 februárjában induló képzésről további információ: T: 06 30 9909 777 vagy werk@werkakademia.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr183977827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása