One Tree Hill - 901 - Know This, We've Noticed
2012. január 15. írta: enbee

One Tree Hill - 901 - Know This, We've Noticed

Na hát jelentem: elstartolt. A rövidke, de remélhetőleg mindent lezáró utolsó évad. A Know This, We've Noticed c. évadnyitó első két perce alapján azt hiszem nyugodtan kijelenthetjük, hogy bármi is várjon ránk, unatkozni nem fogunk!

Kezdjük az említett videóval:

Ha nem nagyon értitek, hogy miről van szó, ne aggódjatok, nem maradtatok le semmiről. Ez csak egy kis előretekintés volt, hogy mire is számíthatunk. Nem csak az első részből, hanem úgy általában.

Igen, Chris Keller (Tyler Hilton) még mindig él és virul, továbbra is E/3-ben beszél magáról, és újra Tree Hillt készül bevenni. Ezúttal a lemezkiadót fogja átmenetileg vezetni, amíg Haley a kávézóval és Lydiával van elfoglalva. Chris első hivatalos megnyilvánulásaként magára haragítja Alexet, de végül, meglepő módon, jól sül el a dolog. Az is meglehet, hogy Chris marad a Red Bedroomnál?

Haley-vel és Nate-tel nem sok minden történik. Apu körúton van, szóval nem sok vizet zavar, Haley-nek meg az agyára megy a ház, ami a férje nélkül üresnek, és félelmetesnek tűnik. Lehet van is oka a parára, mert újra felbukkan Dan, akinek egy tűzben mindene oda veszett, és most pár napra Scottéknál szeretné meghúzni magát.

Quinn éjszakái sem nyugodtak, bár ő természetesen Clay miatt aggódik. A pasi ugyanis alvajáró lett, és reggelenként idegen helyeken ébred fel. Clay nem veszi komolyan a dolgot, de miután Quinn átvirraszt mellette egy éjszakát, a férfi úgy dönt, hogy mégis elmegy orvoshoz, csak hogy a barátnője nyugodtan aludjon. Hát nem aranyos? :]

És ha már a James lányok nem tudnak pihenni rendesen éjszakánként, akkor persze Brooke-ra ez a megállapítás hatványozottan igaz. Az ikrek felváltva vannak ébren, és mivel Julian a munka miatt eléggé stresszes időszakon megy át, Brooke igyekszik minél többet magára vállalni. Bakeréknél azért így is határtalan a boldogság, és az ifjú anyuka pláne tíz centivel a föld fölött lebeg, amikor a fiúk keresztelőjére betoppan a büszke nagypapa, Teddy Davis (Richard Burgi) is. 

Na és akkor a következő rész tartalmából:

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr513545697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása