X - Faktor 2011. 12. 10. Kedvenceink kedvencei
2011. december 10. írta: redbandita

X - Faktor 2011. 12. 10. Kedvenceink kedvencei

Ezen a szombaton a már mindösszesen négy versenyzőre redukálódott tábor két dallal lépett színpadra. Kedvencekkel, méghozzá mindenki a saját mentorának kedvenc dalával, illetve saját kedvencével. Ismét két sztár fellépő volt, az Anti Fitness Club valamint Szabó Ádám. Ahogyan az utóbbi hetekben megszokhattuk nagyon jó és színvonalas este volt.

971355_1323546005_960x570_000000.jpg@RTL Klub

Elsőként Tarány Tamás lépett a színpadra. Kis filmjében megmutatták ahogyan sok idő után végre meglátogathatta anyukáját, ám sajnos nem ehetett azt, amit korábban, hiszen Tamás fogyókúrázik. Tamás először saját kedvencét adta elő a Vad Fruttik Lehetek én is című dalával érkezett.

"10 millió Tarány országa lettünk" (Geszti Péter)

"embertelen jó hangod van" (Keresztes Ildikó)

A múlt héten Baricz Gergőnek kellett párbajozni, ráadásul egy olyan lánnyal, aki közel áll hozzá. Dehát ez egy ilyen verseny... A kis filmből azonban kiderült, amit már régóta sejtettünk, hogy Baricz Gergő és Kováts Vera egy párt alkot. Nincs is ezzel semmi baj, aranyosak együtt, szurkolok nekik. Először Keresztes Ildikó kedvencét adta elő.

"nagyon jó hangulatot csináltál" (Malek Miklós)

"neked áll legjobban a színpad ebben a négyesben" (Geszti Péter)

A harmadik fellépő Muri Enikő volt, aki a Venus Kockahas című slágerével érkezett. Eléggé egyértelmű volt, hogy ez az ő kedvence, nem pedig Nagy Feróé. A mentorok megint eléggé leszidták, úgyhogy várhatóan megint hisztizni, sírni fog mielőtt ismét színpadra.

"ennél benned több varázs is van" (Malek Miklós)

Utolsóként (milyen fura ezt írni három dal után) Kocsis Tibi énekelte el Bruno Mars Just The Way You Are című slágerét. A mentorokat kicsit megosztotta a produkció. Ez egyébként Malek Miklós egyik kedvence.

"imádom, hogy mosolyt csalsz az emberek arcára" (Keresztes Ildikó)

"egy darabig azt hittem, hogy a Malek van a színpadon" (Nagy Feró)

Baricz Gergő Zorán Apám hitte című dalával lépett színpadra, ami a saját kedvence volt. A mentorok nagyon megdicsérték. Gergő elmondta, hogy a szüleinek énekelte leginkább a dalt, ami tényleg nagyon jól sikerült.

"varázslatos világot mutattál, ami ma már nem létezik, pedig olyan jó benne élni" (Nagy Feró)

"alternatív zenei hős vagy" (Malek Miklós)

Ezután Muri Enikő Nagy Feró kedvenc dalát adta elő, egy olyan dalt, amit tavaly is elénekelt. Ez volt a Because Of You, Kelly Clarksontól. Nem igazán értem, hogy miért engedték neki?

Harmadikként Tarány Tamás az Aerosmith egyik slágerével megcsinálta a közönséget, hogy Malek Miklós szavaival éljek.

Utoljára Kocsis Tibi Katona Klári egyik szép dalát énekelte el, szerintem az este legjobb dala volt. Nagy Feró szerint ezután ez a dal már Tibi dala lesz.

Az első szuperprodukció az Anti Fitness Club és az Anna and The Barbies énekesnőjének közös duettje volt. Annát egyébként olyan szerkóba öltöztették, hogy alig ismertem rá, démoni volt :) 

A négy még versenyben lévő énekes a Magna Cum laude Vidéki sanzonját hozta el nekünk.

Majd Szabó Ádám harmónikás játszotta el a Magyarország című dalt.

Az óriási hatás szünet után Ördög Nóra végre megmondta a biztos továbbjutókat: Baricz Gergő (nálam libabőrözés tünetei jelentkeznek), Kocsis Tibor. Így tehát a párbajt Tarány Tamás és Muri Enikő vívta.

A párbajt Tarány Tamás kezdte, nálam ismét libabőrözés következett be. Személyes kedvencem, a mindig kemény szívű Malek Miki megkönnyezte a produkciót.

Muri Enikő megvívta élete első párbaját.

A mentoroknak el kellett dönteni ki juthat a jövőheti döntőbe. Nyilván Malek Miki és Nagy Feró nem okozott meglepetést, és saját mentoráltjuk mellett álltak ki. Keresztes Ildikónak egyik produkció sem tetszett, de Tarány Tamást küldte haza. Geszti Péter elképesztőnek nevezte őket, majd hazaküldte Muri Enikőt. Így megint ki kellett bontani azt a bizonyos borítékot és ezek alapján Tarány Tamás számára ért véget a verseny. Nincs igazság...

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr153454040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása