Supernatural 7. évad 8. rész - Time for a Wedding!
2011. november 20. írta: Szilvásgombóc

Supernatural 7. évad 8. rész - Time for a Wedding!

Dean és Sam néhány napra külön válnak, Sam kempingezni megy a sivatagba. Néhány nap elteltével üzen bátyjának, találkozzanak, fontos. Hozzon öltönyt. Dean azt hiszi egy újabb ügy, amin együtt dolgozhatnak. Nem tévedett nagyot. Egyedül annyit, hogy most ,a mit sem sejtő Samet kell megmenteni saját feleségétől. Igen, jól írtam! Deannek azért kellett a közeli kápolnába rohannia nehogy lemaradjon öccse esküvőjéről. 

 
Deannek nagyon furcsa ez a hirtelen jött szerelem. De nincs más választása, jó képet kell vágnia a dologhoz. Így talán rájöhet, hogy sikerült Bekcynek behálóznia Samet. Dean Bobbyhoz fordul segítségért, ám ő most egy másik ügyön dolgozik. Nem hagyja Deant segítség nélkül, Garth-et, egy másik vadász küld segítségül. Dean, furcsa társával együtt kezdenek rájönni, hogy a városban történt furcsa halálesetek összefüggnek. A szálak pedig visszavezetnek az alkukötő démonokhoz, akik ez útkereszteződésekben  kötött  alkuval adják meg az embernek, azt amire a legjobban vágynak. Egyetlen apróságért, a lelkükért cserébe. Így pedig kezd összeállni a kép. Csupán egyetlen furcsaság van a dologban. Túl hamar fizetik meg az emberek vágyaik árát. Ez pedig nem csak Deannek, Crowleynak sem tetszik.
 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr313397569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása