Született feleségek - Desperate Housewives 8X04 - 8X05
2011. november 16. írta: redbandita

Született feleségek - Desperate Housewives 8X04 - 8X05

Tényleg nem vicceltek a Született feleségek készítői, beleadnak apait-anyait az utolsó évadba' Elképesztő! Komolyan mondom, hogy szinte abbahagyhatatlan, eddig is nagyon szerettem, de most eljött a perc, hogy függő lettem. Szinte minden részben egy picit közelebb kerül a bűntény lelepleződése, a feleségek folyamatosan a szakadék szélén táncolnak.

8X04 School Of Hard Knocks

Azt hiszem az epizód legviccesebb jeleneteit ezúttal Gabynak (Eva Longoria) köszönhetjük, akinek parkolási problémái vannak. Nem teljesen olyanok, mint egy átlagos nőnek. Nem az a gond, hogy mennyire van a patkától, vagy van-e lőtte, mögötte elég hely, hanem a parkolóőrrel vannak gondjai. Az iskola előtt ugyanis az "SZMK"-sok (szülői munkaközösség), ők adnak kiváltságot, annak, aki betartja a szabályokat. A kiváltság annyi, hogy az iskola előtt megállhat, amíg a gyerek kipattan a kocsiból, a szabályok viszont szigorúak. Szinte már-már természetes, hogy Gaby nem tudja betartani őket, így átkerül egy messzebbi parkolóba, majd még messzebb. Elege lesz és lázadást szít, végül pedig (igaz véletlenül) de elgázolja az elnököt (Beth Littleford) .

Lynette (Felicity Huffman) számára világossá válik, hogy Tom (Doug Savant) már randizgat valakivel. Igazából Renee (Vanessa Williams) leplezi le. Lynette úgy dönt megnézi magának a vetélytársat, még akkor is, ha emiatt egy kemény tornán kell részt vennie. Na jó ezek is elég vicces jelenetek.

Susan (Teri Hatcher) beiratkozik egy festőtanfolyamra, egy számára nagyon fontos emberhez. Ő Andre Zeller (Miguel Ferrer), aki híres festő, de emellett elég nagy tapló is.

Bree (Marcia Cross) eközben a lányával küszködik, Daniellet (Joy Lauren) elhagyta a férje, így most visszaköltözik a Lila Akác közbe. Néhány napig szinte semmire nem hajlandó, még a fotelből kikelni sem. Aztán belevág saját business-ébe, ami Bree-t először teljesen felháborítja, de aztán elismeri, hogy büszke rá.

8X05 The Art Of Making Art

Bree új "állást" talál magának Ben (Charles Mesure) által szervezett hajléktalanok étkeztetésénél segít. Ám nem igazán akar konzerv levest felszolgálni, inkább házi kosztot kínál. A dolog olyan jól sül el, hogy csakhamar egész Széplak odajár ebédelni. A baj az, hogy így már a hajléktalanok nem mernek bemenni. Bree beszédet tart a vendégeknek, ami annyira magával ragadja Bent, hogy új munkát ajánl neki. Elgondolkodtam, hogy vajon mikor fog Ben és Bree egymásba gabalyodni és mit fog ahhoz szólni Renee?

Susanék csoportjának az az új feladata, hogy egy férfi aktot fessen. Ám ami jó öreg Susan-ünk hozza a szokásos formáját és röhögőgörcsöt kap.  Andre azt akarja, hogy az egész csoport meztelenül fessen a következő órán.

Lynette elhatározza, hogy ő is randizásba kezd, amiben a partkirálynő, Renee segítségét kéri. Lynette már évtizedek (!) óta nem pasizott, így elég nehezen zökken vissza ebbe a szerepbe, de aztán az este végén és szinte véletlenül belebotlik egy szingli, jóképű, vicces, okos pasiba.

Gaby miután elgázolta az SZMK elnököt, ő maga lesz a szülők vezetője. Rögtön egy feladatot is kap, amelynek megoldása teljesen rá marad, mivel a többi anyuka eléggé berág rá. Végül segítenek Gabynak, de csak azért, mert Carlos hulla részegen állít be az iskolába. Vajon Carlos alkoholista lesz? Szerintem igen...

Különösen felhívnám a figyelmet az utolsó képsorokra, amikor Ben megmutatja Breenek, hol fog építkezni. Kettőt találhattok... Igen, pontosan, ott... Breenek leesik az álla!

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr803386003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása