Supernatural 7. évad 7. rész - The Mentalists
2011. november 07. írta: Szilvásgombóc

Supernatural 7. évad 7. rész - The Mentalists

Sam és Dean külön folytatják útjukat, ám a sors hamar összehozza őket. A közös nyomozás nem megy épp zökkenő mentesen, de az epizód végére megoldódik ez is, és persze az aktuális ügy is.

A New York állambeli Lily Daleben a látnokok és mentalisták rejtélyes körülmények között halnak meg. A kés, kanál és villa hajlító saját evőeszközeinek áldozata lesz, egy látnok nőt saját szellemtáblája gyilkol meg, a csontokból jósoló Camille csontjai darabokra törtek. Egy közös van bennük a csaláson kívül. Mind egy közelgő fesztivál főszereplői lettek volna.

Dean a nyomozás első helyszínén egy kávézóban, ahol a rendelésed mellé ingyen bókot kapsz találkozik Sammel újra. Így az "FBI két nyomozója" együtt folytatja az ügy felgöngyölítését. A nyomozás során kiderül, hogy a következő áldozat Melanie, aki a szellemtáblás látnok unokája. Az események mögött egy pórázra kötött szellem áll, gazdáját a bosszú, a féltékenység és a pénz utáni vágy hajtja.

A látnokok és szellemlátók városában Dean üzenetet kap Ellentől, miszerint: Deannek meg kell békélnie a démonaival és meg kell bíznia valakiben, mert ha nem; Ellen a túlvilágról rúgja szét a hátsóját. Hiába a jó Ellen még a túlvilágról is a fiúkon tartja a szemét.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr893360247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása