X-Faktor 2011. 10. 29. - A történelem ismétli önmagát
2011. október 30. írta: redbandita

X-Faktor 2011. 10. 29. - A történelem ismétli önmagát

Egy közmondás szerint kétszer nem lehet ugyanabba a folyóba lépni, ám a magyar X-Faktor mentorainak sikerült... A múlt szombaton Keresztes Ildikó két mentoráltja állt az utolsó helyen, most Geszti Péter került nehéz helyzetbe.

@RTL Klub

A szombat este a rockzene szerelmeseinek kedvezett, mivel a 10 döntős rockdalokat énekelt. Nyilván ezért varázsoltak Ördög Nórának valami elképesztő mikrofonfrizurát.

 

@RTL Klub

Elsőként Baricz Gergő lépett színpadra Vikidál Gyula: A szívemet teszem eléd című rockballadájával:

Majd a Rocktenors hozta szokásos formáját, a Rolling Stones Satisfaction-al:

Őket követte a színpadon Bagosi Alexa, aki az Evanesence: My Immortial című dalát énekelte. A mentoroktól kapott hideget és meleget is. Geszti Péter és Keresztes Ildikó több érzelmet szeretett volna, Malek Miklós a vizualitást dicsérte.

Ahogy megszokhattuk három előadó után reklámblokk, majd Tarány Tamás adott bele apait, anyait a Foo Fighters: Best Of You című dalába. A mentorok nagyon megdicsérték, Nagy Feró szerint ez maga volt a rockandroll, Keresztes Ildikó azt kérte Tamástól, hogy szabaduljon fel végre, és higgye el, hogy helye van az X-Faktorban:

Tamás után az Ikrek léptek színpadra az LGT: Ő még csak most 14 című örökzöldjével. Szerintem jól sikerült a lányok előadása, Feró az eddigi legjobb produkciónak titulálta:

A lányokat Kocsis Tibi követte a színpadon, a produkciója azonban közelébe sem ért a múlt hetinek, amit a mentorok is megjegyeztek, sőt műanyagnak mondták Tibi előadását. A fiú egyébként a Red Hot Chili Peppers: Under The Bridge című dalát adta elő. Malek Miklós természetesen vérig sértődött a mentortársak reakcióján:

Ezután a heves vita után kellett a 16 éves Kováts Verának színpadra lépnie, ráadásul az ACDC: Highway to Hell című slágerével, ami egy nagyon nehéz dal. Várható módon Malek Miki jól lehúzta a lány produkcióját, vélhetően a Verát megelőző konfliktus helyzet miatt. Keresztes Ildikó úgy vélte Vera most kezd rockcsajjá válni:

Ismét reklámszünet, majd az Apollo 23 érkezett a Bikini Mielőtt végleg elmegyek című örökzöldjével, amit én nem igazán kedvelek, mégis a fiúktól még ezt is jó volt meghallgatni:

Muri Enikő kapta a legnagyobb dicséretet az este folyamán, Pink egyik slágerét adta elő. Részemről egyébként ez volt műanyag, nagyon távol áll Enikőtől a rock...

Végül Lil C lépett az X-Faktor színpadára egy Michael Jackson dallal, ami miatt a mentorok nagyon támadták. Kb. egy Jackson hasonmásnak titulálták, akinek nincs is saját egyénisége:

A közös produkció Tóth Gabi Sálállá című dala volt:

Az est sztárvendége, a tavalyi X-Faktor legjobb női előadója, személyes kedvencem, Janicsák Veca volt, aki saját Labirintus című slágerét adta elő:

A szavazás lezárult, vélhetően szoros volt a küzdelem, hiszen Ördög Nóra elárulta, hogy a múlt héten a két párbajozó és az utolsó biztos továbbjutó között 50 szavazat különbség volt, míg a két párbajozó Demes Tamás és Lil C között mindössze 5(!).

A sors iróniája, hogy szinte ugyanaz történt, mint a múlt héten, csak most nem a fiúk, hanem a csapatok maradtak a színpadon, majd Nóra kimondta, hogy az Apollo 23 a biztos továbbjutó.

A párbajt az Ikrek kezdték, és szerintem az egyik legjobb teljesítményüket produkálták:

A Rocktenors ismét a szokásos formáját hozta, az sem volt meglepő, hogy Queen nótát hoztak, nekem már nagyon unalmasak a fiúk:

A mentorok végül 3:1 arányban az Ikreket küldték haza. Egyedül  Nagy Feró küldte volna a fiúkat haza.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr223342207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása