Dexter 6X02 Once Upon a Time
2011. október 30. írta: redbandita

Dexter 6X02 Once Upon a Time

Dexter újabb áldozatot talál magának, ám most az érzékei csalnak, így elmarad a darabolás. Az epizód főszereplője azonban ezúttal inkább Debra Morgan. Megkérik a kezét, de nem ez hoz fordulatot az életében...

Az előző részben már megismertük az évad "gonoszait", akik valamilyen (egyelőre ismeretlen) vallási rituálé miatt gyilkolják az embereket. Ketten vannak, egy idős férfi és egy fiatal fiú. Ők most ebben a részben kevesebb szerephez jutnak. A hangsúly leginkább a káromkodós fiatalabbik Morgan testvéren van, Debrán.

Már az előző részben is egyértelművé vált, hogy Quinn új szintre akarja emelni Debrával való kapcsolatát. Ám akkor a lövöldözés miatt, nem tudta megkérni a lány kezét. Most azonban sikerül. Mondjuk elég sajátos módon teszi, Debra sokkot kap, és időt kér.

Ugyanezen a napon Debra örömhírt kap. Matthews kapitányt felkéri hadnagynak, LaGuerta hiába akarja Angelt kinevezni a posztra. Ez várhatóan újabb konfliktusokat okoz majd a két nő között.

A gyilkosságiak rájönnek, hogy a kígyós áldozat egy drog kartell "alkalmazottja" volt. Így kiakarnak hallgatni egy régebben a sitten ült gyilkost, akit ma már Sam testvérként ismernek (Mos Def). Dexter (Michael C. Hall) régebben megakarta ölni a férfit, így most az a terve, hogy befejezi azt a kis projektet. De mi van akkor, ha Sam tényleg megváltozott...

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr303342642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása