Premierfilmek a 43. héten
2011. október 28. írta: redbandita

Premierfilmek a 43. héten

Lassan kezd beindulni az év végi filmdömping, ezt bizonyítandó a héten öt filmnek lesz premierje, köztük igazi "nagyágyúknak" is:

A dolog (The Thing)

Horrorfilm, úgyhogy erről valószínűleg én biztosan nem fogok beszámolni. A film tartalma szerint Kate Lloyd paleontológus egy elszigetelt antarktiszi kutatóállomásra érkezik, ahol egy nagyon fontos felfedezésére készül. Norvég tudósok egy idegen űrhajót talált a jég alatt, aminek a belsejében Kate felfedez egy élőlényt is. "A dolog" halottnak tűnik, de amikor a felszínre hozzák, kiderül, hogy csak hibernálódott. Felébred és ekkor egy halálos parazita szabadul rá a csapatra, ami képes bárkinek az alakját felvenni, és egyenként kezdi gyilkolni őket.

A Guardista (The Guard)

Az Erőszakik című film alkotóinak új filmje, ami egy western-thriller-vígjáték kategóriába sorolható. A vadnyugat, Írország nyugati része, ahol egy elszigetelt határmenti kisvárosban a törvény embere, Gerry Boyle őrmester (Brendan Gleeson), egy kicsit furcsa figura. Öntörvényű, személyisége megosztó, humorérzéke sajátos. Előszeretettel szórakozik prostituáltakkal, időnként zug-alkoholt juttat haldokló édesanyjának és az égvilágon semmilyen érdeklődést nem mutat az orra előtt működő, Clive Cornell (Mark Strong) vezette nemzetközi drog-hálózat iránt. Mikor az USA-ból erősítésként megérkezik Everett (Don Cheadle) ügynök, Boyle eleinte vele is undokul viselkedik, ám mikor idegesítően lelkes társa, Aidan eltűnik, majd kedvenc prostija megzsarolja, felébrednek benne a rendőri ösztönök. Végül, mikor a drogcsempészek maguk próbálják megvesztegetni, valahogy megborul Boyle borongós erkölcsi kódexe. Rájön, hogy saját kezébe kell vennie az ügyet, és csak egy emberben bízhat, Everettben.

Kémkölykök 4D: A világ minden ideje (Spykids 4: All The Time In The World)

Fogalmam sincs hány bőrt lehet még lehúzni a Kémkölykökről, mindenesetre itt a legújabb része, ezúttal 4 dimenzióban... Marissa Cortez Wilsonnak (Jessica Alba) látszólag mindene megvan: híres riporter férj, egy gyönyörű kisbaba és két okos mostohagyerek. Valójában Marissának igen nagy kihívást jelent, hogy Rebecca és Cecil pótmamájává váljon, hiszen a srácok nem igazán kedvelik őt. A férje, Wilbur pedig nem is sejti, hogy újdonsült neje egy visszavonult kém.
Marissa világa fenekestül felfordul, mikor visszahívják régi állásába egy őrült gazfickó miatt, aki a világuralomra hajt. A fenyegetés közeledtével Rebeccát és Cecilt is bevonják az akcióba, így a gyerekek hamar rádöbbennek, hogy unalmas mostohájuk egykor szuperügynök volt, ezért a rivalizálásban nagymenő kölykök kénytelenek félretenni piszkálódó énjüket.

Lopott idő (In Time)

Amanda Seyfried és Justin Timberlake a főszereplői ennek a thrillernek, ahol a pénz már nem létezik, az új fizetőeszköz: az idő. A filmet nekem mindenképp meg kell néznem, mivel Amanda összes filmjéről lassacskán beszámolok Nektek. Ám a dolog érdekessége, hogy a Lopott idő kritikáját nem én fogom írni, hanem Loretta, mert ő előbb megkukkantotta. A cikket hamarosan publikálja.

Melankólia (Melancholia)

A Cirkó Filmnek köszönhetően Enbee már megnézte a Melankóliát, így hamarosan jelentkezik a filmről alkotott véleményével. Addig elöljáróban a tartalomról néhány sor: Justine (Kirsten Dunst) és Michael (alexander Skarsgard) egy nagyszabású összejövetel keretében ünneplik a házasságukat Justine nővére, Claire (Charlotte Gainsburg) és annak férje, John (Kiefer Sutherland) hatalmas házában. Claire mindent megtesz, , az esküvői parti kudarcba fullad: felszínre törnek az elfojtott családi feszültségek, a kapcsolatok megbomlani látszanak, és elindulnak a végzetes szakadások felé. Mindeközben pedig egy Melankólia nevű kisbolygó halad egyenesen a Föld felé.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr923351950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása