Moonlight 1. évad 15. rész
2011. október 24. írta: Szilvásgombóc

Moonlight 1. évad 15. rész

Nem léteznek szörnyek, mondják ezt a gyerekeknek akik a sötétben nem mernek elaludni. Úgy érzem Jacob sosem fogja ezt mondani a saját csemetéjének. 

 
115. Árnyak a múltból
 
Saját ágyából rabolnak el egy kisfiút. A 6 éves Jacob Fordham abban a házban él ahol annak idején Mick legjobb barátja Ray és felesége éltek. Ray és Mick katonaként együtt szolgáltak Olaszországban, egy rajtaütés alkalmával a Ray meghalt. Legalábbis heteken át így hitték.
 
Ebben a hitben Mick olyat tett, amire még ma sem büszke. Olyat, aminek úgy látszik eredménye is maradt. Ennek, sosem mert utánajárni. Lehet, hogy az elrabolt gyerek az ő unokája.
 
Ebben a szellemben veti bele magát a nyomozásba Beth és Ben oldalán, különös figyelmet szentelve a fiú apjának, az ő (vélhetően) saját fiának. Most először csillan meg Mick előtt a lehetőség arra, hogy családja legyen, eddig nem gondolt rá. Most viszont fájna neki, ha kiderülne tévedett. 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr793264629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása