Moonlight 1. évad 10-11. rész
2011. szeptember 29. írta: Szilvásgombóc

Moonlight 1. évad 10-11. rész

Belátom kicsit elhanyagoltam az 1 évadot megélt vámpíros sorozat. Ezzel persze nem állt szándékomban ítéletet mondani róla. Mert tetszik és szeretem. És ennek nem csak Jason Dohring az oka (valami megmagyarázhatatlan ok miatt kimaradt a pasimustrámból, nem is értem). De most pótolom a sokidős mulasztást és folytatom a Moonlight epizódjainak ismertetését. 

 
 

110. Csipkerózsika

Coraline ember, ergo már nem halhatatlan. De mint ahogy az lenni szokott ebben senki sem biztos még Mick sem. Beth pedig az égvilágon semmit sem sejt az egészből, amikor egy karóval ledöfi Coralinet. Így most lehet végleg köddé válik Mick álma arról, hogy újra ember legyen.

Mindeközben egy idős, szemmel láthatóan gazdag ember felbérel egy bérgyilkost, hogy megölje Josefet. Mick és Beth nyomozni kezd Josef gyilkosa után New Yorkban. Nagy meglepetés éri őket. Josef nem halt meg, de még ennél is megdöbbentőbb számukra az a tény, hogy a több mint 400 éves vámpír szerelmes, már hosszú évek óta. Sarahba, aki évtizedek óta kómában van.

Los Angelesben Coraline szépen gyógyul az orvosoknak ezzel nagy fejtörést okozva. Csupán egyetlen gond van, úgy fest a halál közeli élmény, előhozta a lányból a vámpírt.
 

111. Örök szerelem
 
Ezúttal Josh tenyerel bele egy igen veszélyes ügybe. Pénzmosás és drog áll a háttérben. Josh védelmet ajánlott a banda egy tagjának, ha cserébe segít felszámolni a bűnbandát. Együttműködés helyett megtámadták, megfenyegették. Nem őt, hanem Betht fogják megölni, ha nem lép vissza.
 
Beth unszolására nem hagyja magát megfélemlíteni. És ennek megfizetik az árát. Beth ugyan védőőrizetet kap. Arra azonban nem gondol senki, hogy nem csak a nő lehet célpont. Josht elrabolják, Mick és Beth megtalálják, azt hiszik megmenekültek, amikor eldördülnek a lövések.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr103264493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása