Ringer Pilot
2011. szeptember 23. írta: enbee

Ringer Pilot

Az ikersztorikat a Két Lottinak hála mindig elő-előkapják a filmkészítők, idén pedig a tévések is nagyon rákaptak. A nyáron indult Lying Game a tiniket célozta be, a Ringer már egy korosztállyal idősebbeknek készült. Főszerepben mindenki kedvenc Buffy-ja - Sarah Michelle Gellar (bocsi, Buffy megjegyzés kihagyhatatlan volt) - mellett a walesi születésű Ioan Gruffudd, és a nemrég véget ért Derült égből család Baze-e, Kristoffer Polaha.

Bridget (SMG) nagy jóindulattal sem nevezhető a sikeresség mintaképének. Hat hónappal a történet előtt még a testével kereste meg a drogra valót, de aztán minden megváltozott egy csapásra. Szemtanúja lett egy gyilkosságnak, és az FBI ajánlatot tett neki, hogy ha tanúskodik a bíróságon, szemet hunynak a vétségei felett. Bridget bele is megy az egyezségbe, de később mégis megijed, és a rá vigyázó ügynököt megtámadja, majd pedig elmenekül. Egészen az ikertestvéréig, Siobhan Martinig rohan, akik között volt valami csúnyaság a múltban, de nemrég levélben kibékültek egymással.

A két testvér együtt kihajózik, beszélgetnek és iszogatnak - Bridget teljesen kiüti magát. Mikor a nő magához tér, csak egy gyógyszeres dobozt talál maga mellett, benne nővére jeggyűrűjével, de Siobhan nincsen sehol. Aztán Bridget meglátja Siobhan ruháját a vízben, gyorsan kiugrik a csónakból, és oda úszik, de hiába: Siobhan eltűnt.

Kézen fekvő a következő lépés. Mivel senki sem tudja Siobhanról, hogy van egy ikertestvére, illetve azt, hogy öngyilkos lett és meghalt, Bridgetnek nincsen más dolga, mint átvennie a testvére helyét. Ez az egyetlen módja annak, hogy az idő közben kiszabadult bűnöző (aki ellen Bridget ugye nem tanúskodott) ne találjon rá.

Csak hát Siobhan élete nem annyira meseszerű, mint azt Bridget elsőre gondolta. A gazdag testvér férjétől (Ioan Gruffudd), és annak lányától (Zoey Deutch) elhidegülten él, és természetesen szeretőt tart, aki nem más, mint a legjobb barátnőjének, Gemmának (Tara Summers) a férje, Henry (Kristoffer Polaha). Úgy tűnik, hogy az ál-Siobhan rendbe tudja szedni testvére életét (békülget a férjjel, szakít a szeretővel), de a sors (?) máshogyan akarja. Bár Gemma nem sejti, ki lehet a férje szeretője, mégis egy késő esti találkára hívja Siobhant, ahol barátja helyett egy verőember vár a nőre. Sikerül "Siobhannak" megmenekülnie - értsd kinyírja a támadót -, de ahogyan az lenni szokott, nagy meglepetés éri. Nagyon úgy tűnik, hogy nem Bridgetet érte utol a végzete, mert a bérgyilkos zsebében Siobhan fényképe lapul, rajta a nő nevében. Ha azt hittétek, ez a pilot csattanója, akkor tévedtetek. De a végső fordulatot nem mesélem el. Főleg, mert nem annyira nehéz kitalálni. Pláne annak, aki a lenti promót is végig nézte.

Megnéztétek a videót? Ha igen, akkor ti is kedvet kaptatok a Ringerhez? Őszintén szólva nekem nagyon tetszett, és alig vártam, hogy megnézhessem az első részt! Aztán csalódtam picit, mert a kedvcsináló sokkal többet ígért. Igényesebb, összetettebb, rejtélyesebb történetre számítottam, de eszem ágában sincs lemondani a Ringerről, mert bízom SMG-ben, és főleg Gruffuddban annyira, hogy kitartsak. Az első évad feléig mindenképpen.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr913248194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása