Közeledik az ősz?
2011. augusztus 22. írta: redbandita

Közeledik az ősz?

Lassan vége a nyárnak, ami egyrészt rettentő elszomorító, másrészt a sorozatok rajongóinak örömet is okoz. Mi is készülünk az őszi sorozatdömpingre. Foglalkozni fogunk hazai és amerikai premierekkel is, hogy mindenki képben legyen. Az is, aki szinkronizált verziókat nézi és az is, aki naprakész. Megpróbálunk minden fontosabb premierről, illetve újrakezdésről számot adni Nektek.

Most arról tudok információkat adni, hogy mától visszatérnek a magyar szappanoperák, a Barátok Közt és Jóban Rosszban. A másik hírem, hogy a Doktor Csont is új részekkel folytatódik az RTL Klubon, közvetlenül azután, hogy kiderül mi lesz Berényi Mikivel és a fiával. A Viasat 3-on pedig egy új reality műsor, az Aranypart indul útnak. Ebben fiatalok minden napjait lehet majd nyomon követni, akik nappal dolgoznak, este buliznak, majd egy kicsit alszanak és megint munkába állnak. Néhány szereplő ismerős lehet az Éden Hotelből. A műsorvezető Horvát Éva lesz, a helyszín pedig a Balaton déli partja. Mindenkinek jó szórakozást!

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr13170731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása