Blue Mountain State
2011. augusztus 04. írta: enbee

Blue Mountain State

"Mindenki ismeri Blue Mountain State-et, vagy ha nem, akkor nagyon szeretné. Ez az a híres, béka alakú rész Közép-Nyugat Amerikában, ahol finom a sör, jók a csajok és minden a foci körül forog." Na ilyen környezetben követhetjük nyomon a Blue Mountain University foci csapatának cseppet sem unalmas mindennapjait a sorozatban.

Sitcom lévén a Blue Mountain State-nek az alaptörténete elég egyszerű. Adva van az egyetemi bajnokság egyik legjobb, legpatinásabb múlttal rendelkező foci csapata, akik az idény végén bajnokok óhajtanak lenni. Kérdés, hogy három újonccal sikerülhet-e ez nekik? Bár talán nem is feltétlenül az új játékosok, inkább az egész csapat életvitele az, ami a leginkább megakadályozhatja őket a cél elérésében. A fiúk mindennapjai ugyanis a bulik, a piálás, a füvezés, a csajozás és a bajba kerülés körül forognak. Nem feltétlenül ebben a sorrendben. És kik a legnagyobb bajkeverők?

Thad Castle (Alan Ritchson)

Thad védő játékos, és a csapat kapitánya. Fejben kicsit egyszerű, de iszonyat jó pasi, és a focit a maga módján tényleg komolyan veszi, mert az egyetem után profi szeretne lenni. A vele kapcsolatos poénok nagy része abból adódik, hogy Thad látens meleg, és ezt ha nem is tudatosan, de elég nyíltan próbálja túlkompenzálni. Nálam ő a kedvenc! A lányos sikoltozásain például percekig képes vagyok nevetni.

Alex Moran (Darin Brooks)

Alex az egyik újoncunk, akinek a foci csak egy eszköz a csajozásra. Az a terve, hogy 4-5 év alatt lelazsálja a sulit, és ez idő alatt annyit szexel, amennyit csak tud. Ehhez a pofikáján és az egyéniségén kívül valószínűleg nem lenne szüksége a focista plecsnire, de így, hogy ő a csere irányító (vagyis nem kell megerőltetnie magát a pályán), még kevesebbet kell dolgoznia a "sikerért". Csak aztán bajba kerül, amikor a kezdő irányító megsérül, és neki kell(ene) a helyére lépnie, hogy sikerre vigye a Kecskéket.

Sammy Cacciatore (Romanski)

Alex legjobb barátjának, és szobatársának, Sammy-nek meglehetősen sajátos rugóra jár az agya. A problémákra mindig talál megoldást, de valamiért soha sem olyat, amilyenre az ember számítana. Mind az a képen is látszik, Sammy nem éppen sportos alkat, de hogy a focisták kiváltságait ő is kihasználhassa, megszerzi magának a kabalafigura "posztját". Ebben a szerepben aztán kiteljesedik a srác, mert a cuki jelmezben a pom pom lányok nagy kedvencévé válik. De CSAK jelmezben :]

Craig Shilo (Sam Jones III) és Denise Roy (Gabrielle Dennis)

Na Shilo a harmadik rookie az idényben, igazi nagyreményű sztárjátékos. Hogy minden a tervek szerint haladjon, arra a barátnője, Denise ügyel. Kettőjük kapcsolata elég vicces, mert a lány egy igazi követelőző hárpia, Shilo pedig tökéletesen papucs, tehát nagy az összhang közöttük. Egy ideig. Csak aztán kiborul a bili, és kiderül, hogy az ál-szűz Denise több pasival és csajjal is megcsalta már Shilot! Na innentől aztán a srác is beáll a csapattársai mögé az igyunk-füvezzünk-csajozzunk sorba.

Daniels edző bá' (Ed Marinaro)

A Blue Mountain State edzője saját maga is megjárta azt az utat, amin most a játékosai haladnak, úgyhogy tökéletesen tisztában van azzal, hogy azok mit és hogyan művelnek. Számára nem probléma, hogy a pályán kívül mit művelnek Alexék, egészen addig, amíg nyerik a meccseket. Még a fair játékhoz sem feltétlenül ragaszkodik. A lényeg a győzelem. Amihez ebben az idényben nincsen túl sok köze a csapatnak - az edző nagy bajba is kerül e miatt!

Hogy mire számíthat az ember a BMS-től, azt igazából már a fél perces opening alapján könnyű belőni. De mivel a beágyazás YT-on le van tiltva, ezért egy másik videót kerestem, ami talán még jobb is. Az egy perces beharangozó után pedig, ha van kedvetek, nézzétek meg a Rev Theory Hell Yeah című MV-jét, ami a sorozat betétdala. És ha magához a sorozathoz is kedvet kaptatok, akkor az epizódokat megnézhetitek az MTV honlapján, magyar szinkronnal. Jó szórakozást!

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr903125541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása