Premierfilmek a 24. héten
2011. június 15. írta: enbee

Premierfilmek a 24. héten

A filmipar ezen a héten is igyekszik a kedvünkben járni, és olyan négyes premier csokorral lep meg minket, amiben mindenki találhat magának valót.

A tánc - A Párizsi Opera balettje ( La danse - Le balett de l'Opéra de Paris)

A lényeg röviden elmondható: dokumentumfilm a balettről. Ennél nyilván többről van szó, hiszen hét előadás megszületését végigkövetve rengeteg téma vetődhet fel. Fekete hattyú a való életben?

Mosás, vágás, ámítás (De vrais mensonge)

Láttátok A tökéletes pasi című filmet (Hilary Duff, Heather Locklear és Chris North szereplésével)? Ha kíváncsiak vagytok a történet érettebb verziójára, akkor a Mosás, vágás, ámítást Nektek találták ki. Audrey Tautou egy fodrászt alakít, aki egyedülálló anyjának próbál segíteni párt találni. Utolsó próbálkozásként kitalál neki egy titkos udvarlót, aki annyira tökéletesre sikeredik, hogy anyu nyomozni kezd utána.

Super 8

Gyerekekkel forgatott thrillereket fenntartásokkal szoktam fogadni, de a Super8 még így is a muszáj megnézni kategóriába tartozik. A történet 1979-ben játszódik, amikor egy csapat kölyök végignéz, és kamerával rögzít egy vonat balesetet. Ami a felvételek szerint nem is annyira baleset! Amikor a városban elkezdenek eltünedezni az emberek, akkor aztán tovább bonyolódik a helyzet. J.J. Abrams sci-fi thrillerében Dakota Fanning kishúga, Elle mellett Kyle Chandleré a főszerep.

Szerelem kölcsönbe (Something borrowed)

Ha múlt héten a Koszorúslányok romantikus vígjáték hangulatba hoztak, akkor itt a folytatás! A szerelem kölcsönbe főhőse a szürke kisegér Rachel, akinek a legjobb barátnője éppen eljegyezte magát azzal a pasival, aki Rachel legjobb barátja volt az egyetemen, Dexszel. Egy kis alkohol hatására Rachel bevallja a férfinak, hogy az egyetemen szerelmes volt belé, és hát ők ketten most, jó pár év csúszással összegabalyodnak. Mi legyen a következő lépés? És ki hozza meg a végső döntést?

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr392993094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása