Supernatural 6. évad 21. rész - Let It Bleed
2011. június 01. írta: Szilvásgombóc

Supernatural 6. évad 21. rész - Let It Bleed

Az évad utolsó előtti része. Crowley sejti, hogy a Winchesterek a nyomában vannak, úgyhogy óvintézkedésként, hogy védje magát és tervének sikerét elrabolja azt a két embert akikért Dean a világon mindenre képes lenne.

 
Lisát és Bent. Dean kétségbe esetten sorra kínozza meg a démonokat, hátha valamelyik elárulja Crowley búvóhelyét. Eredmény nélkül. Úgy tűnik Castielre sem számíthatnak így, nem marad más hátra, mint Balthazar. Aki „szívesen” segít nekik, mivel tart Castiel tervétől, így vállalkozik a kettős ügynök szerepére. Elviszi Samet és Deant oda ahol Crowley fogva tartja Lisát és Bent.
 
Crowley kihasználja, hogy Dean sosem bántaná Lisát még akkor sem, ha megszállta egy démon. Szóval úgy fest ezzel mattot ad üldözőjének, ám amikor a démon, aki megszállta Lisát hasba szúrja magát, Dean úgy dönt, kiűzi a démont és versenyt fut az idővel. A kórházban úgy fest hogy késő, de ekkor megérkezik Castiel és meggyógyítja Lisát. Dean mindent megtenne, hogy megvédje a nőt és fiát, így még egyetlen dolgot kér az angyaltól… Valami komoly dolgot, de csak így védheti meg őket.
 
 

 
Eközben Bobby sem tétlenkedik és minden erejével azon van, hogy előbb jussanak el a Purgatórium kapujához, mint Crowley és Castiel. A nyomozás során ráakad egy régi barátjára, aki nem is az, akinek mondta magát. Bobby felajánlja a védelmet régi barátjának, ám az nem kér belőle. Pedig jobban tette volna, Castiel megtalálta őt is.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr882933935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása