A G. I. Joe sztárja bepasizott
2011. április 26. írta: redbandita

A G. I. Joe sztárja bepasizott

Nemrég szakított – ismét – Jude Law-val Sienna Miller, és a szexi szőkeségnek nem kellett sok idő ahhoz, hogy ismét párt találjon. A szerencsés férfiú a Rockhajó sztárja, Tom Sturridge, aki egyébként Robert Pattinson legjobb barátja. Sienna és Tom hiába is tagadnák, hogy együtt vannak, ugyanis látták őket csókolózni egy londoni kínai étteremben.
Sienna Miller hamarosan újra edzőterembe vonul, mert fel kell készülnie a G. I. Joe következő részére, a szerephez jó fizikai kondíció kell az akciójelenetek miatt. A folytatásra egyébként a színésznő nem számított, ezért könnyű szívvel írta alá 2009-ben az első filmre a szerződést, amelyben kikötötték, hogy amennyiben lesz második rész, kötelező szerepelnie benne. Sienna persze nem bánja, hogy így történt, hiszen a G. I. Joe: Kobra árnyéka a legnagyobb gázsit hozta neki eddigi pályafutása során.

A hazai mozikban várhatóan jövő év augusztusban mutatják be a G. I. Joe legújabb részét.

A hír forrása: az UIP-Duna Film

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr122857130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása