Premierfilmek a 14. héten
2011. április 08. írta: redbandita

Premierfilmek a 14. héten

A múlt heti film ínség után a héten nagyon sok új filmet kezdnek adni a hazai mozik. Nézzük mik is ezek:

A mestergyilkos (The Mechanic)

Jason Statham új filmje, amelyben egy bérgyilkost alakít. Aki látott már filmet Stathammel az valószínűleg ezt a filmet szeretni fogja. Megvan benne minden, ami egy jó akciófilmhez kell. Arthur szigorú szabályok szerint él, ám amikor megölik a mentorát nem tudja szétválasztani az érzéseit és a munkát.

A zöld sárkány gyermekei

Ebben a magyar filmdrámában olyan színészek tűnnek fel:, mint Rátóti Zoltán vagy Bánfalvi Eszter. A sztori szerint van egy ingatlanügynök János, aki éppen válik, pánikbeteg is. Most azt a feladatot kapja, hogy eladjon egy raktárépületet. Csakhogy az épületben lakik egy kínai férfi, Wu, aki bármit megtenne, hogy megtarthassa otthonát. Közben egy szerelmi háromszög is kialakul...

Csúcshatás (Limitless)

Robert de Niro és Bradley Cooper új filmje, én már emiatt is várom. De a történet is érdekesnek tűnik: egy sikertelen író életét felforgatja egy titkos "intelligens gyógyszer". Segítségével teljes agykapacitását kihasználja, és önmaga tökéletes verziójává válik. Rendkívüli képességeire azonban olyanok is felfigyelnek, akiket kétes szándékok vezérelnek, és hamarosan a túlélése a tét ebben az izgalmas akcióthrillerben.

Kedves Szomszéd

Erről a filmről Loretta már beszámolt Nektek, amit elolvashattok itt.

Maci Laci (Yogi Bear)

A modern kori Maci Laci már nem olyan, akit egykor megismertünk. Már nem rajzfilm figura, sokkal korszerűbb. Szerencsére a maci stílusán nem változtattak, még mindig piknik kosarakat lopkod a park látogatóitól, még mindig Bubu a legjobb barátja, és vadőr is sokszor a nyomában van.

Menedék (La Refuge)

Ebben a francia drámában, egy fiatal pár életét követjük nyomon. Szerelmesek egymásba, de van egy másik szenvedélyük is, méghozzá a heroin. Mindketten túl adagolják magukat, de csak egyikük éli túl. Vajon hogyan tud majd új életet kezdeni egy ilyen tragédia után?

Womb - Méh

Német, magyar és francia együttműködés eredményeként jött létre ez a dráma, ami Rebecca és Thomas szerelmi történetéről szól. A fiatal pár tragédiája akkor következik be, amikor egyik útjuk során Thomast elüti egy autó és meghal. Rebecca nem akarja túltenni magát a veszteségen, ezért úgy dönt, klónozza és gyermekeként ad újra életet a fiúnak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr752809998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása