One Tree Hill - 808 - Mouthful of Diamonds
2011. február 24. írta: enbee

One Tree Hill - 808 - Mouthful of Diamonds

Most megint azt hiszem, hogy megszületett az évad legjobb feldolgozása, de ez már kezd kicsit unalmas lenni. Azért ha a elértünk a sor végére, akkor meghallgatom az összes I don't wanna be-t és újra megemésztem ezeket az értékeléseket - egészen biztosan sokat fog változni. A mostani vendégelőadónk már szerepelt a sorozatban: ő Grace Potter, aki a The Nocturnalsszal zenél együtt.


8. rész: Grace Potter

A részben történik (Mouthful of Diamonds): Brooke aláírja a szerződéseket, ezzel végképp lezárul a Clothes over Bros időszak az életében. Először észre sem veszi, hogy ez mennyire megviseli, de miután összekap Sylviával, kiborul a bili. A két nő az epizód végén kibékül, de azért a veszekedős részbe beleadnak apait-anyait.

Scottéknál is jól mennek a dolgok. Bár Jamie durcás, mert fogszabályzója van, de az házaspárnak beindul a szekér a munkában. Haley közel áll ahhoz, hogy Erint "megszerezze" a kiadónak, Nate-nek pedig sikerül Troy-t leszerződtetnie az Atlanta Hawks-hoz. Azok számára, akiket érdekel az amerikai foci: a részben vendégszerepel Tony Gonzalez.

A következő rész tartalmából:

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr272687782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása